KYKPAT Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 111 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi M2 SSD almayı düşünüyorum. Fakat slotun NVMe desteği olup olmadığını bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2019
Başlıkta da belirttiğim gibi M2 SSD almayı düşünüyorum. Fakat slotun NVMe desteği olup olmadığını bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
K KARCILI Kilopat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #2 Evet var Şu siteden, en alttaki ve sağdaki fotoğraftan bakabilirsin. Link Link Bunu fiyat performans açısından tavisye ederim.
Evet var Şu siteden, en alttaki ve sağdaki fotoğraftan bakabilirsin. Link Link Bunu fiyat performans açısından tavisye ederim.
Skairipa Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #3 1060 6gb modelli olanı kullanıyorsanız zaten Samsung NVMe SSD takılı halde gelmesi lazım.
KYKPAT Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 111 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2019 #4 Teşekkürler ben i5 7300hq 1050 4gb modelini kullanıyorum KARCILI dedi: Evet var Şu siteden, en alttaki ve sağdaki fotoğraftan bakabilirsin. Link Link Bunu fiyat performans açısından tavisye ederim. Genişletmek için tıkla... Belirttiğiniz ssd yi az önce siparişini verdim.300 TL çok uygun geldi böyle özelliklere umarım beni üzmez.Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Son düzenleme: 21 Ocak 2019
Teşekkürler ben i5 7300hq 1050 4gb modelini kullanıyorum KARCILI dedi: Evet var Şu siteden, en alttaki ve sağdaki fotoğraftan bakabilirsin. Link Link Bunu fiyat performans açısından tavisye ederim. Genişletmek için tıkla... Belirttiğiniz ssd yi az önce siparişini verdim.300 TL çok uygun geldi böyle özelliklere umarım beni üzmez.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.