Dell ınspiron 7577 SSD ve RAM önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Elimde bu linkteki laptop bulunmakta. Laptopuma SSD ve RAM eklemek istiyorum fakat internetten ne kadar araştırdıysam SSD'im de NVMe desteği var mı veya ramimin markası nedir de aynı markayı alayım diye aradım fakat bulamadım görsel olarak ekliyorum. Girişler resimde bulunduğu gibi buraya uygun SSD ve RAM önerirseniz çok sevinirim.

Not : Tekrar araştırmalarım sonucunda bilgisayarımda NVMe desteği olduğunu gördüm. NVMe destekli ve bu giriş portuna uyan bir ssd önerirseniz çok sevinirim bütçem 300TL.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-01-16 at 14.55.19.jpeg
    WhatsApp Image 2020-01-16 at 14.55.19.jpeg
    186,7 KB · Görüntüleme: 101
  • WhatsApp Image 2020-01-16 at 14.55.18.jpeg
    WhatsApp Image 2020-01-16 at 14.55.18.jpeg
    200,9 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
CpuZ Aida64 gibi uygulamalar ile Ram markanı, Cl degerini, kaç MHz olduğunu öğren mümkünse aynı marka modelde aynı özellikte RAM al. Programlarda anakart modelini öğrenerek desteklenen SSD tipini öğrenebilirsiniz.

CpuZ Aida64 gibi uygulamalar ile Ram markanı, Cl degerini, kaç MHz olduğunu öğren mümkünse aynı marka modelde aynı özellikte RAM al. Programlarda anakart modelini öğrenerek desteklenen SSD tipini öğrenebilirsiniz.

Marka model maalesef dediğiniz iki programıda indirdim fakat yazmıyor.
Dell İnc. dışında hiçbirşey yazmıyor hem regeditten hemde 2-3 program aracılığı ile baktım
Bu ssd'yi almayı düşünüyorum sizce bilgisayarımla uyumlu mu ?

Son düzenleme:
Nvme destekleyip desteklemediğini bilmediğimiz için uyumlu olur diyemem. Dell'e mail atmayı deneyebilirsiniz. Benim bilgisayarım M2 port destekliyordu Samsung 860 Evo almıştım. Almadan önce Monster'a mail atmıştım uyumlu olur demişlerdi bir sorun çıkmadı. Dediğim gibi Dell teknik servisine mail atmayı deneyebilirsiniz. Veya müşteri hizmetlerini arayıp teknik servisten biriyle görüşebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı