beaver12 Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 6 2 Kasım 2020 #1 Dell Inspiron laptop kullanıyorum. FPS Minecraft'ta en yüksek ayarlarda 50 civarındayken bir anda 10-5 arasına düşüyor.
Dell Inspiron laptop kullanıyorum. FPS Minecraft'ta en yüksek ayarlarda 50 civarındayken bir anda 10-5 arasına düşüyor.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 2 Kasım 2020 #2 beaver12 dedi: Dell Inspiron laptop kullanıyorum. FPS Minecraft'ta en yüksek ayarlarda 50 civarındayken bir anda 10-5 arasına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Sistemin özelliklerini yazar mısınız (işlemci, ekran kartı, RAM miktarı vs.)?
beaver12 dedi: Dell Inspiron laptop kullanıyorum. FPS Minecraft'ta en yüksek ayarlarda 50 civarındayken bir anda 10-5 arasına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Sistemin özelliklerini yazar mısınız (işlemci, ekran kartı, RAM miktarı vs.)?
CodeNameGordon Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 373 Çözümler 2 Yer Black Mesa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #3 beaver12 dedi: Dell Inspiron laptop kullanıyorum. FPS Minecraft'ta en yüksek ayarlarda 50 civarındayken bir anda 10-5 arasına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Chunk yüklemesi gibi ani şeyler olduğu için drop yiyorsun.
beaver12 dedi: Dell Inspiron laptop kullanıyorum. FPS Minecraft'ta en yüksek ayarlarda 50 civarındayken bir anda 10-5 arasına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Chunk yüklemesi gibi ani şeyler olduğu için drop yiyorsun.
M mk9992 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 47 2 Kasım 2020 #4 Afterburner açıp oyun esnasında CPU ve GPU sıcaklıklarınızı yazar mısınız?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #5 mk9992 dedi: Afterburner açıp oyun esnasında CPU ve GPU sıcaklıklarınızı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar FPS dropa neden olmaz.
mk9992 dedi: Afterburner açıp oyun esnasında CPU ve GPU sıcaklıklarınızı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar FPS dropa neden olmaz.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 2 Kasım 2020 #6 Karındeşen dedi: Sıcaklıklar FPS dropa neden olmaz. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık yüzünden bir seviyeden sonra işlemci ve ekran kartı kendini korumaya almak adına kendini yavaşlatır bu da FPS drop gibi şeylere sebep olabilir.
Karındeşen dedi: Sıcaklıklar FPS dropa neden olmaz. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık yüzünden bir seviyeden sonra işlemci ve ekran kartı kendini korumaya almak adına kendini yavaşlatır bu da FPS drop gibi şeylere sebep olabilir.