Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.992 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Mart 2023 #11 r0tz dedi: Peki hocam zamanında bir kaç kere modlu işletim sistemi denemiştim. Çoğunda ekran kartımın denetim masası gelmiyordu. Bunda böyle bir sorun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Bu modlu değil. Adamlar direkt Enterprise sürümü olarak içine hiçbir şey koymadan böyle sunuyorlar. NVIDIA'da bir sorun çıkmıyor. Ben girebiliyorum.
r0tz dedi: Peki hocam zamanında bir kaç kere modlu işletim sistemi denemiştim. Çoğunda ekran kartımın denetim masası gelmiyordu. Bunda böyle bir sorun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Bu modlu değil. Adamlar direkt Enterprise sürümü olarak içine hiçbir şey koymadan böyle sunuyorlar. NVIDIA'da bir sorun çıkmıyor. Ben girebiliyorum.
Berqmoon Megapat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX 6700XT Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #12 Windows 8.1 embedded varmış sanırım araştırdım biraz çoğu kişi iyi dönüş almış kurulabilir sanırım.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.707 Çözümler 7 1 Mart 2023 #13 Teru dedi: Bu modlu değil. Adamlar direkt Enterprise sürümü olarak içine hiçbir şey koymadan böyle sunuyorlar. NVIDIA'da bir sorun çıkmıyor. Ben girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Yarın deneyip yazacağım. Berqmoon dedi: Windows 8.1 embedded varmış sanırım araştırdım biraz çoğu kişi iyi dönüş almış kurulabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende araştırıp o sürümü kurmuştum. Sistemim kafayı yemişti. Yine de siz bir deneyin hocam.
Teru dedi: Bu modlu değil. Adamlar direkt Enterprise sürümü olarak içine hiçbir şey koymadan böyle sunuyorlar. NVIDIA'da bir sorun çıkmıyor. Ben girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Yarın deneyip yazacağım. Berqmoon dedi: Windows 8.1 embedded varmış sanırım araştırdım biraz çoğu kişi iyi dönüş almış kurulabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende araştırıp o sürümü kurmuştum. Sistemim kafayı yemişti. Yine de siz bir deneyin hocam.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.992 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Mart 2023 #14 Berqmoon dedi: Windows 8.1 embedded varmış sanırım araştırdım biraz çoğu kişi iyi dönüş almış kurulabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, sevilen bir sürümdür.
Berqmoon dedi: Windows 8.1 embedded varmış sanırım araştırdım biraz çoğu kişi iyi dönüş almış kurulabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, sevilen bir sürümdür.