KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #1 Merhabalar. Dell İnspiron N5050 model bir dizüstü bilgisayarım var. Yakın bir zamandır anlamadığım şekilde touchpad ters bir şekilde çalışıyor yani şöyle touchpadi aşağıya sürüklüyorum ama fare işaretçisi yukarıya gidiyor bu sorun sağ ve sol için de geçerlidir. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Hayırlı Forumlar...
Merhabalar. Dell İnspiron N5050 model bir dizüstü bilgisayarım var. Yakın bir zamandır anlamadığım şekilde touchpad ters bir şekilde çalışıyor yani şöyle touchpadi aşağıya sürüklüyorum ama fare işaretçisi yukarıya gidiyor bu sorun sağ ve sol için de geçerlidir. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Hayırlı Forumlar...
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Ekim 2014 #2 Bilgisayar Ayarları'ndan, Bilgisayar ve cihazlar menüsünden, FAre ve dokunmatik yüzey sekmesine girip Toucpad'in Reverse özelliğini deaktif et.
Bilgisayar Ayarları'ndan, Bilgisayar ve cihazlar menüsünden, FAre ve dokunmatik yüzey sekmesine girip Toucpad'in Reverse özelliğini deaktif et.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #3 Malesef bahsettiğiniz ayarları bulamadım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.470 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Ekim 2014 #4 http://www.dell.com/support/home/uk...pport/product/inspiron-15-intel-n5050/drivers Buradan işletim sistemini seçeceksin ve touchpad sürücünü indirip kuracaksın.
http://www.dell.com/support/home/uk...pport/product/inspiron-15-intel-n5050/drivers Buradan işletim sistemini seçeceksin ve touchpad sürücünü indirip kuracaksın.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #5 Sürücüyü yükledim ve sorun çözülmüştü fakat bilgisayarı yeniden başlatınca sorun tekrar ortaya çıktı.
Sürücüyü yükledim ve sorun çözülmüştü fakat bilgisayarı yeniden başlatınca sorun tekrar ortaya çıktı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.470 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Ekim 2014 #6 KALSEDON dedi: Sürücüyü yükledim ve sorun çözülmüştü fakat bilgisayarı yeniden başlatınca sorun tekrar ortaya çıktı. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmadan önce başka bir şey de yapmış olabilirsin. Bakım yap yazılımsal olarak.
KALSEDON dedi: Sürücüyü yükledim ve sorun çözülmüştü fakat bilgisayarı yeniden başlatınca sorun tekrar ortaya çıktı. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmadan önce başka bir şey de yapmış olabilirsin. Bakım yap yazılımsal olarak.