Merhaba arkadaşlar, Dell ınspıron n5110 dizüstü PC kullanıyorum alalı yaklaşık 1.5 yıl oldu iç temizliği hiç yapmadım. Oyunlarda örnek GTA 4 - Crysis 3 - BattleField - Call of Duty gibi oyunlarda işlemci ısısı %95 üzeri çıkıyor. Normal boştayken 54-60 dereceyi buluyor. Sizce bu değerler normal mi? Ne yapmamı önerirsiniz?
Ağır oyunları laptopta oynamaya çalışıyorsun, ana sıkıntı bu. Muhtemelen termal macunu fırında ekmek pişirircesine kurutmuşsundur.
Hani biraz daha hafif oyun oynasan underclock yap diyeceğim ama en zorluları seçmişsin.
Merhaba arkadaşlar, Dell ınspıron n5110 dizüstü PC kullanıyorum alalı yaklaşık 1.5 yıl oldu iç temizliği hiç yapmadım. Oyunlarda örnek GTA 4 - Crysis 3 - BattleField - Call of Duty gibi oyunlarda işlemci ısısı %95 üzeri çıkıyor. Normal boştayken 54-60 dereceyi buluyor. Sizce bu değerler normal mi? Ne yapmamı önerirsiniz?
Ben eski laptop'umu videolar ile temizleyip termal macunu değişikliği yapmıştım. Gayet verim alınabiliyor . Casper olduğu için kısa sürede yine kendini dağıttı gerçi.