K keyloggera Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2014 #1 Merhaba. Dell Inspıron N5110 kullanıyorum. Ekran kırılmış vaziyette suan takılı değil. Harici monitörden destek alıyorum. Leptopa yaklaştğımda hafif kısık sesle bib bib sesi duyuyorum. Ekran takılı olmadığından olabilir mi ? Bir cevap yazarsnız sevinirim... Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2014
Merhaba. Dell Inspıron N5110 kullanıyorum. Ekran kırılmış vaziyette suan takılı değil. Harici monitörden destek alıyorum. Leptopa yaklaştğımda hafif kısık sesle bib bib sesi duyuyorum. Ekran takılı olmadığından olabilir mi ? Bir cevap yazarsnız sevinirim...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Aralık 2014 #2 Ekran bozuk olduğundan da olabilir, sabit diskten de gelebilir o ses. Sabit disk bozuksa art arda bir bip sesi gibi ince bir ses verecektir.
Ekran bozuk olduğundan da olabilir, sabit diskten de gelebilir o ses. Sabit disk bozuksa art arda bir bip sesi gibi ince bir ses verecektir.
BlackJ Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #3 PC acılıyor mu yoksa hiç mi açılmıyor? Sadece bip sesi geliyor ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2014
K keyloggera Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #4 Sorunumu anlatamadım herhalde. Laptop'da önceden bu sorun yoktu. Ekran kırıldı cıkardım moniterden destek alıyorum. Kırıldıktan sonra oldu. Hard diskten olacağını sanmıyorum... Sorunsuz calısıyor hard disk. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2014
Sorunumu anlatamadım herhalde. Laptop'da önceden bu sorun yoktu. Ekran kırıldı cıkardım moniterden destek alıyorum. Kırıldıktan sonra oldu. Hard diskten olacağını sanmıyorum... Sorunsuz calısıyor hard disk.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Aralık 2014 #5 O zaman yeni bir ekran taktırın. Nedenini bildiğiniz bir şey için neden çift konu açıp seviyenizi belli ediyorsunuz anlam veremiyorum.
O zaman yeni bir ekran taktırın. Nedenini bildiğiniz bir şey için neden çift konu açıp seviyenizi belli ediyorsunuz anlam veremiyorum.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2014 #6 Hard disk ses yapıyor gibi duruyor. HD Tune gibi bir araç ile diski kontrol edin.