StandART Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımda mavi ekran hatası alıyorum. Sorunu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. DMP uzantısı: 021716-15132-01.rar Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2016
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımda mavi ekran hatası alıyorum. Sorunu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. DMP uzantısı: 021716-15132-01.rar
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2016 #2 İşlemci kaynaklı bir mavi ekran hatası almışsınız. İşlemci fazla ısınıyor ve buna bağlı olarak bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Tavsiyelerim: Windows 10'a geç ve BIOS güncelle. Sürücülerini donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelle. Notebook temizliği yap ve termal macunları yenile. Artı 0 Eksi
İşlemci kaynaklı bir mavi ekran hatası almışsınız. İşlemci fazla ısınıyor ve buna bağlı olarak bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Tavsiyelerim: Windows 10'a geç ve BIOS güncelle. Sürücülerini donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelle. Notebook temizliği yap ve termal macunları yenile.