ahmetr691 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 208 Yer Soul Society Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #1 Dell inspirson 15 3000 series RAM upgrade yapılabilir mi? Bilgisayarcı yükseltilmez dedi ama bence babamla bana oyun oynuyorlar! Gerçekten de yapılamaz mı? Bu arada bilgisayar dizüstü. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2020
Dell inspirson 15 3000 series RAM upgrade yapılabilir mi? Bilgisayarcı yükseltilmez dedi ama bence babamla bana oyun oynuyorlar! Gerçekten de yapılamaz mı? Bu arada bilgisayar dizüstü.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 5 Kasım 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam modeli nedir bilgisayarınızın? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam modeli nedir bilgisayarınızın?
YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Kasım 2020 #3 ahmetr691 dedi: Dell inspirson 15 3000 series RAM upgrade yapılabilir mi? Bilgisayarcı yükseltilmez dedi ama bence babamla bana oyun oynuyorlar! Gerçekten de yapılamaz mı? Bu arada bilgisayar dizüstü. Genişletmek için tıkla... Eğer ek RAM slotu varsa takabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ahmetr691 dedi: Dell inspirson 15 3000 series RAM upgrade yapılabilir mi? Bilgisayarcı yükseltilmez dedi ama bence babamla bana oyun oynuyorlar! Gerçekten de yapılamaz mı? Bu arada bilgisayar dizüstü. Genişletmek için tıkla... Eğer ek RAM slotu varsa takabilirsiniz.
KS KS ahmetr691 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 208 Yer Soul Society Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #4 Revivmeooi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam modeli nedir bilgisayarınızın? Genişletmek için tıkla... Dell İnspirson 15 3000 series Artı 0 Eksi
Revivmeooi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam modeli nedir bilgisayarınızın? Genişletmek için tıkla... Dell İnspirson 15 3000 series