kanezelo Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 6 2 Temmuz 2018 #1 Selamun Aleyküm arkadaşlar. Benim bir Dell marka kasam var. İçini açıp, fanını kapatacağım. Fakat bunu açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2018
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Benim bir Dell marka kasam var. İçini açıp, fanını kapatacağım. Fakat bunu açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 2 Temmuz 2018 #2 Aleyküm selam. Sorun tam olarak nedir anlayamadım? Kapak mı açılmıyor? Resim ekleme şansınız var mı?
kanezelo Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 6 2 Temmuz 2018 #3 Cihat Uğurlu dedi: Aleyküm selam. Sorun tam olarak nedir anlayamadım? Kapak mı açılmıyor? Resim ekleme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf yüklerim fakat sorunum kasayı açamıyorum. Kasanın üstünde bir kilit resmi var ama ne yaparsam yapıyım açılmadı.
Cihat Uğurlu dedi: Aleyküm selam. Sorun tam olarak nedir anlayamadım? Kapak mı açılmıyor? Resim ekleme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf yüklerim fakat sorunum kasayı açamıyorum. Kasanın üstünde bir kilit resmi var ama ne yaparsam yapıyım açılmadı.
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 2 Temmuz 2018 #4 kanezelo dedi: Fotoğraf yüklerim fakat sorunum kasayı açamıyorum. Kasanın üstünde bir kilit resmi var ama ne yaparsam yapıyım açılmadı. Genişletmek için tıkla... Birkaç farklı açıdan kasanın köşelerini çekebilir misin? Üstteki kilidi içine iterek açabiliyor musun?
kanezelo dedi: Fotoğraf yüklerim fakat sorunum kasayı açamıyorum. Kasanın üstünde bir kilit resmi var ama ne yaparsam yapıyım açılmadı. Genişletmek için tıkla... Birkaç farklı açıdan kasanın köşelerini çekebilir misin? Üstteki kilidi içine iterek açabiliyor musun?
kanezelo Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 6 2 Temmuz 2018 #5 Cihat Uğurlu dedi: Birkaç farklı açıdan kasanın köşelerini çekebilir misin? Genişletmek için tıkla... Cihat Uğurlu dedi: Birkaç farklı açıdan kasanın köşelerini çekebilir misin? Üstteki kilidi içine iterek açabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... İçeri değil de dışarı doğru çekebiliyorum. Dosya Ekleri 20180702_004655-min.jpg 596,3 KB · Görüntüleme: 208 20180702_004701-min.jpg 587,5 KB · Görüntüleme: 172 20180702_004708-min.jpg 478 KB · Görüntüleme: 176 20180702_004718-min.jpg 742,5 KB · Görüntüleme: 174
Cihat Uğurlu dedi: Birkaç farklı açıdan kasanın köşelerini çekebilir misin? Genişletmek için tıkla... Cihat Uğurlu dedi: Birkaç farklı açıdan kasanın köşelerini çekebilir misin? Üstteki kilidi içine iterek açabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... İçeri değil de dışarı doğru çekebiliyorum.
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 2 Temmuz 2018 #6 O arkadaki kilidi çektiğinizde, yan kapağın kendisini bırakması gerekli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2:27 dakikaya bakabilirsiniz.
O arkadaki kilidi çektiğinizde, yan kapağın kendisini bırakması gerekli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2:27 dakikaya bakabilirsiniz.
kanezelo Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 6 2 Temmuz 2018 #7 Yan kapak üst kapak hiçbir türlü kıpırdamıyor. Sert girişmek istemedim fakat olmazsa tornavida ile yan kapağı zorlayayım.
Yan kapak üst kapak hiçbir türlü kıpırdamıyor. Sert girişmek istemedim fakat olmazsa tornavida ile yan kapağı zorlayayım.
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 2 Temmuz 2018 #8 Zorlamanıza gerek yok sanıyorum. Sıkışmış olabilir o kilidi çekerken, yan kapağın uç kısımlarına yavaş yavaş elinizle tıklatmayı deneyin.
Zorlamanıza gerek yok sanıyorum. Sıkışmış olabilir o kilidi çekerken, yan kapağın uç kısımlarına yavaş yavaş elinizle tıklatmayı deneyin.
kanezelo Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 6 2 Temmuz 2018 #9 Cihat Uğurlu dedi: O arkadaki kilidi çektiğinizde, yan kapağın kendisini bırakması gerekli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2:27 dakikaya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bi tornavida yardımıyla açtım sıkılmış galiba.
Cihat Uğurlu dedi: O arkadaki kilidi çektiğinizde, yan kapağın kendisini bırakması gerekli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2:27 dakikaya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bi tornavida yardımıyla açtım sıkılmış galiba.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.303 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2018 #10 Baya ilginç kasaymış.