kaan mehmet Hectopat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2016 #1 Garajda kullanmak icin elime gecen kasanin temizligini yapmak istedim. Ama malesef acamadim arkadaslar. Yardim rica etsem. Teknolojinin besigi sayilacacak yerdeyiz lakin bi tek mesaj yok.
Garajda kullanmak icin elime gecen kasanin temizligini yapmak istedim. Ama malesef acamadim arkadaslar. Yardim rica etsem. Teknolojinin besigi sayilacacak yerdeyiz lakin bi tek mesaj yok.
CoLdWin Megapat Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 797 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2016 #2 alt tarafına baktınız mı belki vidalar o kısımdadır benim eski kasamda plastik ayaklıkların hemen yanındaydı
alt tarafına baktınız mı belki vidalar o kısımdadır benim eski kasamda plastik ayaklıkların hemen yanındaydı
R Razalas Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2016 #3 Vidayı söktüyseniz kuvvetli bir şekilde açmaya çalışın. Darbe felan olmuşsa sıkışmış olabilir. Çünkü yan kapak açılır cinsten. Tutacak yerleri mevcut.
Vidayı söktüyseniz kuvvetli bir şekilde açmaya çalışın. Darbe felan olmuşsa sıkışmış olabilir. Çünkü yan kapak açılır cinsten. Tutacak yerleri mevcut.
zeal Hectopat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2016 #4 Genelde Dell'in kasalarında özellikle optiplex olanlarda tuş bulur fakat bunda yok gibi görünüyor muhtemelen tutan bir vida vardır eğer hepsini çıkardığında çıkmıyor ise sanırım birazcık zorlaman gerekecek.
Genelde Dell'in kasalarında özellikle optiplex olanlarda tuş bulur fakat bunda yok gibi görünüyor muhtemelen tutan bir vida vardır eğer hepsini çıkardığında çıkmıyor ise sanırım birazcık zorlaman gerekecek.
kaan mehmet Hectopat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2016 #5 L seklindeki arka aparati sag sol yaptim birakti kendini tesekkurler arkadaslar.