Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 Merhaba bu laptop Şu an indirimde sizce alınır mı? Oyun ve dersler için alacağım https://www.hepsiburada.com/dell-ga...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002V13KN Son düzenleme: 5 Nisan 2023
Merhaba bu laptop Şu an indirimde sizce alınır mı? Oyun ve dersler için alacağım https://www.hepsiburada.com/dell-ga...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002V13KN
Undisputed. Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 33 5 Nisan 2023 #2 İşletim sistemi ubuntu ve ram yetersiz gibi farklı alternatiflere bakmanızı öneririm.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Nisan 2023 #3 Alınır. Bu fiyat bandında Aynı özelliklere sahip tek Gigabyte G5 var, o da Clevo kasa.
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #4 Undisputed. dedi: İşletim sistemi Ubuntu ve RAM yetersiz gibi farklı alternatiflere bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu fıyata var mı sızce? erme dedi: Alınır. Bu fiyat bandında aynı özelliklere sahip tek Gigabyte G5 var, o da Clevo kasa. Genişletmek için tıkla... Ubuntu dıyorlar ama Windows 10 yukleye bılır mıyım?
Undisputed. dedi: İşletim sistemi Ubuntu ve RAM yetersiz gibi farklı alternatiflere bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu fıyata var mı sızce? erme dedi: Alınır. Bu fiyat bandında aynı özelliklere sahip tek Gigabyte G5 var, o da Clevo kasa. Genişletmek için tıkla... Ubuntu dıyorlar ama Windows 10 yukleye bılır mıyım?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Nisan 2023 #5 Undisputed. dedi: İşletim sistemi ubuntu ve ram yetersiz gibi farklı alternatiflere bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Değiştirebilir işletim sistemini. RAM de yükseltilir. Bir öneriniz var mı model olarak? Xecition18 dedi: Ubuntu dıyorlar ama Windows 10 yukleye bılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Çok kolaylıkla yükselrsiniz.
Undisputed. dedi: İşletim sistemi ubuntu ve ram yetersiz gibi farklı alternatiflere bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Değiştirebilir işletim sistemini. RAM de yükseltilir. Bir öneriniz var mı model olarak? Xecition18 dedi: Ubuntu dıyorlar ama Windows 10 yukleye bılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Çok kolaylıkla yükselrsiniz.
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #6 erme dedi: Değiştirebilir işletim sistemini. RAM de yükseltilir. Bir öneriniz var mı model olarak? Çok kolaylıkla yükselrsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam.
erme dedi: Değiştirebilir işletim sistemini. RAM de yükseltilir. Bir öneriniz var mı model olarak? Çok kolaylıkla yükselrsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam.