Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Bilgisayarıma Windows 10 format atacağım. Format Flash'ım hazır nasıl atacağım bilmiyorum.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Çözümler 34 13 Şubat 2023 #2 Anlatılanları yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anlatılanları yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 babaproo dedi: Anlatılanları yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim, bir sorum olucak format sırasında laptop şarjda kalması zorunlu olurmu?
babaproo dedi: Anlatılanları yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim, bir sorum olucak format sırasında laptop şarjda kalması zorunlu olurmu?
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Çözümler 34 16 Şubat 2023 #4 Osman Dayan dedi: Hocam çok teşekkür ederim, bir sorum olucak format sırasında laptop şarjda kalması zorunlu olurmu? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum kusura bakmayın
Osman Dayan dedi: Hocam çok teşekkür ederim, bir sorum olucak format sırasında laptop şarjda kalması zorunlu olurmu? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum kusura bakmayın