Tugberkkrts Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 5 Yer Zion 15 Mayıs 2023 #1 Anakart Dell Precision T1700 Merhaba, Windows 10 temiz kurulum yapmak istiyorum. Rufus ile UEFI USB oluşturdum. Boot seçeneklerinden USB seçiyorum fakat anlık Dell logosu görülüp ekran donuyor ve ilerlemiyor. Konu hakkında düşüncesi olan var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunun videosu
Merhaba, Windows 10 temiz kurulum yapmak istiyorum. Rufus ile UEFI USB oluşturdum. Boot seçeneklerinden USB seçiyorum fakat anlık Dell logosu görülüp ekran donuyor ve ilerlemiyor. Konu hakkında düşüncesi olan var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunun videosu
Burak Reyiz23 Femtopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #2 Cihazın UEFI olduğuna emin misiniz?
Tugberkkrts Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 5 Yer Zion 15 Mayıs 2023 #3 Burak Reyiz23 dedi: Cihazın UEFI olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem Bilgisi'nde BIOS modu: UEFI olarak görünüyor.
Burak Reyiz23 dedi: Cihazın UEFI olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem Bilgisi'nde BIOS modu: UEFI olarak görünüyor.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 15 Mayıs 2023 #4 Secure Boot kapatabilir misin?