Valiented Megapat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #1 Aldığım Dell laptopuma format atmak istiyorum ama BitLocker olduğundan format atamıyorum. Denetim Masası'ndan kapatmaya çalıştığımda da herhangi bir kapama seçeneği gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 23,6 KB · Görüntüleme: 345
Aldığım Dell laptopuma format atmak istiyorum ama BitLocker olduğundan format atamıyorum. Denetim Masası'ndan kapatmaya çalıştığımda da herhangi bir kapama seçeneği gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
JeaLeusy Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 973 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #2 Windows'un sitesinden güncel Windows ISO indirip onunla format atın. Bilgisayar üzerinden bu bilgisayarı sıfırla falan uğraşmayın.
Windows'un sitesinden güncel Windows ISO indirip onunla format atın. Bilgisayar üzerinden bu bilgisayarı sıfırla falan uğraşmayın.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 13 Aralık 2021 #3 @JeaLeusy yine atamaz. BitLocker devre dışı bırakılmadan format atmasına izin vermiyor. Arama kısmına BitLocker'ı yönet yazın. Açılan programa girin. Orada kapatma seçeneği var.
@JeaLeusy yine atamaz. BitLocker devre dışı bırakılmadan format atmasına izin vermiyor. Arama kısmına BitLocker'ı yönet yazın. Açılan programa girin. Orada kapatma seçeneği var.
Valiented Megapat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #4 300319 dedi: @JeaLeusy yine atamaz. BitLocker devre dışı bırakılmadan format atmasına izin vermiyor. Arama kısmına BitLocker'ı yönet yazın. Açılan programa girin. Orada kapatma seçeneği var. Genişletmek için tıkla... Arama kısmına BitLocker yazdığımda gelen kısımın resmini ekledim zaten ve kapama seçeneği bulunmuyor.
300319 dedi: @JeaLeusy yine atamaz. BitLocker devre dışı bırakılmadan format atmasına izin vermiyor. Arama kısmına BitLocker'ı yönet yazın. Açılan programa girin. Orada kapatma seçeneği var. Genişletmek için tıkla... Arama kısmına BitLocker yazdığımda gelen kısımın resmini ekledim zaten ve kapama seçeneği bulunmuyor.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.701 Makaleler 1 Çözümler 81 13 Aralık 2021 #5 "Sifirlamak" format atmak demek degil.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 13 Aralık 2021 #6 Açıklama kısmında Microsoft hesabınıza bağlı olduğu gözüküyor. Sanırım web sitesi üzerinden devre dışı bırakmanız gerekiyor.
Açıklama kısmında Microsoft hesabınıza bağlı olduğu gözüküyor. Sanırım web sitesi üzerinden devre dışı bırakmanız gerekiyor.
Valiented Megapat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #7 bitwise dedi: "Sifirlamak" format atmak demek degil. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşın dediğinin aksine zaten Single Language olan sürümü değiştirmek için format atmak istiyordum sıfırlamak değil.
bitwise dedi: "Sifirlamak" format atmak demek degil. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşın dediğinin aksine zaten Single Language olan sürümü değiştirmek için format atmak istiyordum sıfırlamak değil.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 13 Aralık 2021 #8 Bazı laptop modellerinde ne yaparsanız yapın, otomatik Single Language olabiliyor. Bunu göz önünde bulundursanız iyi olur.
Bazı laptop modellerinde ne yaparsanız yapın, otomatik Single Language olabiliyor. Bunu göz önünde bulundursanız iyi olur.
Valiented Megapat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #9 300319 dedi: Açıklama kısmında Microsoft hesabınıza bağlı olduğu gözüküyor. Sanırım web sitesi üzerinden devre dışı bırakmanız gerekiyor. Buradan giriş yapıp cihaz şifreleme kısmından devre dışı bırakmayı deneyin. Microsoft – AI, Bulut, Üretkenlik, Bilişim, Oyun ve Uygulamalar Eviniz veya işiniz için Microsoft ürün ve hizmetlerini keşfedin. Microsoft 365, Copilot, Teams, Xbox, Windows, Azure ve daha fazlasını satın alın. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bağlı olduğu hesaba sadece şifreyi yolluyor site üzerinden kapama yok sanırım. 300319 dedi: Bazı laptop modellerinde ne yaparsanız yapın otomatik Single Language olabiliyor. Bunu göz önünde bulundursanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... O şekilde geldi zaten ama format atmama engel bir durum olmasını beklemiyordum.
300319 dedi: Açıklama kısmında Microsoft hesabınıza bağlı olduğu gözüküyor. Sanırım web sitesi üzerinden devre dışı bırakmanız gerekiyor. Buradan giriş yapıp cihaz şifreleme kısmından devre dışı bırakmayı deneyin. Microsoft – AI, Bulut, Üretkenlik, Bilişim, Oyun ve Uygulamalar Eviniz veya işiniz için Microsoft ürün ve hizmetlerini keşfedin. Microsoft 365, Copilot, Teams, Xbox, Windows, Azure ve daha fazlasını satın alın. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bağlı olduğu hesaba sadece şifreyi yolluyor site üzerinden kapama yok sanırım. 300319 dedi: Bazı laptop modellerinde ne yaparsanız yapın otomatik Single Language olabiliyor. Bunu göz önünde bulundursanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... O şekilde geldi zaten ama format atmama engel bir durum olmasını beklemiyordum.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 13 Aralık 2021 #10 Bir deneyin bakalım. Sonuçları paylaşırsınız.