Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2022 #1 Merhabalar arkadaşlar, test yaptırdım fakat çıkmadı. Sadece bir forum sitesinde gördüm, çok küçük bir ölü pixel bulunuyor 1 tane acaba değişim sağlarlar mı? Daha garantisi var. Fotoğraflar: Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2022
Merhabalar arkadaşlar, test yaptırdım fakat çıkmadı. Sadece bir forum sitesinde gördüm, çok küçük bir ölü pixel bulunuyor 1 tane acaba değişim sağlarlar mı? Daha garantisi var. Fotoğraflar:
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #2 Muhtemelen ederler. Ama belki 1 tane olduğu için almazlar. Resimde bir şey göremedim.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2022 #3 Emin Faruk dedi: Muhtemelen ederler. Ama belki 1 tane olduğu için almazlar. Resimde bir şey göremedim. Ekran görüntüsü gibi duruyor öyle mi? Genişletmek için tıkla... Yuvarlağın içine bakın. Resmi güncelledim.
Emin Faruk dedi: Muhtemelen ederler. Ama belki 1 tane olduğu için almazlar. Resimde bir şey göremedim. Ekran görüntüsü gibi duruyor öyle mi? Genişletmek için tıkla... Yuvarlağın içine bakın. Resmi güncelledim.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #4 Bilgici1 dedi: Yuvarlağın içine bakın. Resmi güncelledim. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm. Dediğim gibi belki 1 tane olduğu için değişim yapmazlar. Ama bence deneyin.
Bilgici1 dedi: Yuvarlağın içine bakın. Resmi güncelledim. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm. Dediğim gibi belki 1 tane olduğu için değişim yapmazlar. Ama bence deneyin.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2022 #5 Emin Faruk dedi: Şimdi gördüm. Dediğim gibi belki 1 tane olduğu için değişim yapmazlar. Ama bence deneyin. Genişletmek için tıkla... Sadece bir sitede gördüm acaba ölü pixel mi var?
Emin Faruk dedi: Şimdi gördüm. Dediğim gibi belki 1 tane olduğu için değişim yapmazlar. Ama bence deneyin. Genişletmek için tıkla... Sadece bir sitede gördüm acaba ölü pixel mi var?
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #6 Bilgici1 dedi: Sadece bir sitede gördüm acaba ölü pixel mi var? Genişletmek için tıkla... Ölü piksel testleri var onda deneyebilirsiniz. Belki de sadece ekranınız kirlenmiştir
Bilgici1 dedi: Sadece bir sitede gördüm acaba ölü pixel mi var? Genişletmek için tıkla... Ölü piksel testleri var onda deneyebilirsiniz. Belki de sadece ekranınız kirlenmiştir
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2022 #7 Emin Faruk dedi: Ölü piksel testleri var onda deneyebilirsiniz. Belki de sadece ekranınız kirlenmiştir Genişletmek için tıkla... Ekran kirlenmemiş hocam, test yaptım çıkmadı fakat bu forumda gözüküyor. Hareket ediyor.
Emin Faruk dedi: Ölü piksel testleri var onda deneyebilirsiniz. Belki de sadece ekranınız kirlenmiştir Genişletmek için tıkla... Ekran kirlenmemiş hocam, test yaptım çıkmadı fakat bu forumda gözüküyor. Hareket ediyor.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #8 Bilgici1 dedi: Ekran kirlenmemiş hocam, test yaptım çıkmadı fakat bu forumda gözüküyor. Hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Hareket ediyor derken? Forumda aşağı yukarı kaydırdığınızda o nokta hareket mi ediyor?
Bilgici1 dedi: Ekran kirlenmemiş hocam, test yaptım çıkmadı fakat bu forumda gözüküyor. Hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Hareket ediyor derken? Forumda aşağı yukarı kaydırdığınızda o nokta hareket mi ediyor?
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2022 #9 Emin Faruk dedi: Hareket ediyor derken? Forumda aşağı yukarı kaydırdığınızda o nokta hareket mi ediyor? Genişletmek için tıkla... Hayır kendiliğinden hareket ediyor.
Emin Faruk dedi: Hareket ediyor derken? Forumda aşağı yukarı kaydırdığınızda o nokta hareket mi ediyor? Genişletmek için tıkla... Hayır kendiliğinden hareket ediyor.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #10 Bilgici1 dedi: Hayır kendiliğinden hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Video paylaşmanız mümkün mü?
Bilgici1 dedi: Hayır kendiliğinden hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Video paylaşmanız mümkün mü?