Sistemim budur Dell Latitude 3410 i3 10th 256 GB Samsung NVMe PM991 SSD 8 GB RAM Intel UHD 620 ses kartim ALC/236'dır. Hackintosh Catalina 10.15.7 OpenCore 3.6.2 sürüm mevcuttur. Grafik tamam lakin ses Bluetooth ve guc tuketimi bu isletim sisteminde baş sorunum. EFI burada.
O zaman silebilecekseniz configten VoodooHDA kextini silin ve AppleALC kexti ekleyip NVRAM kısmında 7C ile başlayanın altındaki boot-args'a alcid=15,16,17 tek tek deneyin.
Hocam benım acılıs oyle degıl sadece Mac ox X disk ve DMG var NVRAM yok.
Mikrofon halletsek yeter ya Wi-Fi Ethernet grafik ses tamamdır tekrar yazdım sadece mikrofon ve ayarlamanız gereken verimlilik modukaldı sonra her şey için teşekkürler.
Bende NVRAM falan yok ayrıca en azından gücü halletseniz olur miktofon yardımınız olmyacak galiba zor iş çünkü.
Hocam configte NVRAM bölümü var, OpenCore Configurator ile açın direkt gözüküyor. Eğer yapamadıysanız yine EFI hazırlayacağım. Mikrofon tek denemede çalışmayabilir.
USB port yaması mı yaptınız? Ben güç ve mikrofon için EFI attım zaten, eğer kendi EFI'nize USB port yaması veya başka bir değişiklik yaptıysanız o EFI'yı buraya atın.
Yapmadım sifirladim bu kadar hemen. Calisti nedense.
Orada internal speaker ve internal Audio yazıyor Online mikrofon testlerinde de algılıyor ama maalesef tepki vermiyor ve Siri hata veriyor ayarlara git kontrol et diyor web siteleri de öyle diyor eskiden HDMI Audio falan yazıyordu bu sefer tek bir dosya var EFI klasörü de burada fat 16 bölümü acıp oradan EFI kullanıyorum dosyanız da orada bakın.
Hazırlamış ve zahmet etmiş olduğunuz Config ile her şeye çok yaklaştık lakin çok kastırdı sistemi çok yavaşlattı bu yuzden eskı Config'i kullanıyorum deneyin dediğinizi.
Sistem yavaşladıysa güç yönetimi yüzündendir, çünkü maksimum güç tasarrufu olacak şekilde ayarladım. Olmadı tekrar dengeli güç tasarrufuna ayarlayıp yine yollarım.