Dell Latitude 6520 Mac OS X uyumlu mu?

Esbab

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar tavsiye üzerine sitenize ulaştım. OX deneyimim yok ama müzik yazılımları için tavsiye ediliyor.
Böyle bir maceraya girmem gerekiyormu bilmem çünkü daha önce Linux denedim pek sarmadı.

Mavericks veya tavsiye edeceğiniz başka bir sürüm için Bilgisayarım uyumlumudur. Home Studiomda kullandığım bilgisayardır. Özellikler
  • i7
  • 4Gb ram
  • 320 Hdd (7200)
  • w8 64 bit
  • 512Mb Nvidia ekran kartı
Uyumlu OX tavsiyenizi ve sistemimi göçertmeden nasıl yükleyeceğim hakkında bilgi verip yardımcı olmanızı rica edecem.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ilgin için teşekkürler. İlk deneyimidir sorun yaşamamam için tavsiyeniz var mı?

Hocam 2 defadır indirmeye başlıyorum. 19 saat falan diyor. Dünden beri bilgisayar açıktı. Bu gün hata verdi. Sabahtan yeniden başlattım akşam yine hata verdi. Nasıl indirebilirim? ( herhalde internet bağlantımız ağır geliyor)

Boşa Mavericks ile uğraşmayın. mavericks kurulabiliyorsa Yosemite'de kurulabilir. Bugün yarın rehberi yayınlanır. Onunla denersiniz ya da aşağıdaki bağlantılardan indirip deneme yapabilirsiniz.

Kod:
http://olarila.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=4784

https://mega.co.nz/#!x9szTLqL!0eZ5N0pJX ... jGjDNCtCNs

Arkadaşlar internet problemim yeni çözüldü ve geçen süreçte Mac cesaretimi yeniden toplamış bulunmaktayım.
Evde müzik ile uğüraşıyorum ve bazı yazılımlar için Mac işletim sistemine ihtiyacım var, W10 ile beraber kullanacam.

Aşağıda verdiğim linkteki sierra yı yandex ime aktardım, indirip kurayım artık diyorum. Acaba sıkıntı yaşarmıyım?
Diğer bir soru ise Sistemde 1 adet ssd 240 GB 1 adet te 360 Gb 7200 rpm HDD var, SDD yi ikiye mi bölsem yoksa zaten 2 ye bölünmüş hdd nin bir bölümünü mü kullansam daha sağlıklı olur?

macOS Sierra Güncel Kurulum İmajı

Sistem Bilgileri
Yonga Kümesi Intel Mobile Express Serisi 6 yonga seti İşlemci Intel Core /i7 QM serisi (2inci nesil)
Video Video türü • sistem kartında tümleşik • ayrı Veriyolu UMA tümleşik video
Video Ayrı • PCI-E x16 Gen1 • PCI-E x16 Gen2 Video denetleyici UMA Intel Graphics Ayrı NVIDIA N12P ile birlikte 512MB DDR3 açılıp kapanabilir
Bellek Bellek konektörü iki SODIMM yuvası DDR3 SDRAM (1333 MHz) 1 adet 2 Gb 1 adet 8 Gb

Şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:
Cevap gelmeden indirmeye çalıştım ama tarifemi değiştirdiğim halde 3 defa denedim 2 GB civarı indikten sonra indirme iptal oluyor.

Eğer linkteki sierra yı kurmam tavsiye ederseniz tavsiyelerinizi ve alternatif torrent linki de rica edebilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…