Dell Latitude 7280 cihaza macOS kurulur mu?

aiahenk

Femtopat
Daha fazla  
Dell Latitude 7280 i5-6300u
Bu cihaza Hackintosh yapılabilir mi acaba? @405668 izlediğim bazı videolarda evet diyor cihazı elimde değil şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Big Sur 11.6 çekiyorum şu an. Saat 22:00'da cihazı alacağım bakalım başımıza nasıl bir dert açacak Hackintosh :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendirme: Lütfen bir konu içinde birden fazla cihaz için destek istemeyelim. Her sorunuz için ayrı bir konu açınız. Biz bunları severek cevaplayacağız :)
Bu sebeple mesajlarınızı bu konuya taşıdım 😄
Bu cihaza Hackintosh yapılabilir mi acaba?
Elbette yapılır. Cihaz elinize geçtiği zaman Aida64'ten Ses ve Ağ donanımlarınıza bakıp bizi bilgilendirirseniz o parçaların uyumlu olup olmadığını anlayabiliriz :)

Aygıt Tanımı Tür
Intel Skylake HDMI @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI
Realtek ALC256 @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI

Aygıt Tanımı Tür
Intel Dual Band Wireless-AC 8265 WiFi Adapter PCI
Intel Ethernet Connection (4) I219-LM PCI

Aygıt Tanımı Tür
Intel Skylake HDMI @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI
Realtek ALC256 @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI

Aygıt Tanımı Tür
Intel Dual Band Wireless-AC 8265 WiFi Adapter PCI
Intel Ethernet Connection (4) I219-LM PCI
Wi-Fi'de uyumlu. Artık istediğiniz zaman kurulum yapmaya başlayabilirsiniz :)

Big Sur 11.6 denedim ama kalvyeyi tanıdı touch ve Wi-Fi çalışmadı.
Nasıl düzeltebilirim acaba.

Kullandığım Config notebook için Skylake olanları yanlışmı seçim yaptım acaba.
İlk öncelikle Monterey kurulumu yapsan daha iyi olacaktır. Sonrasında Touchpad ile sorun oluşursa ACPI ile çözümünü yaparız :)

İlk öncelikle Monterey kurulumu yapsan daha iyi olacaktır. Sonrasında Touchpad ile sorun oluşursa ACPI ile çözümünü yaparız :)
Buradan sizin eklediğniz imajı çekiyorum şu an sonrasında bir kurulum gerçekleştirim sorunlarımı paylaşıcam sizlerle yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim güzelim ubuntu gidecek ama yapcak bir şey yok artık :)
Buradan sizin eklediğniz imajı çekiyorum şu an sonrasında bir kurulum gerçekleştirim sorunlarımı paylaşıcam sizlerle yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim güzelim ubuntu gidecek ama yapcak bir şey yok artık :)

Hocam burada takılıp kalıyor

Dosya Ekleri

• IMG_20211215_210219.jpg
    IMG_20211215_210219.jpg
    255,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Hocam burada takılıp kalıyor
BIOS ayarlarınız nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı