Elbette yapılır. Cihaz elinize geçtiği zaman Aida64'ten Ses ve Ağ donanımlarınıza bakıp bizi bilgilendirirseniz o parçaların uyumlu olup olmadığını anlayabilirizBu cihaza Hackintosh yapılabilir mi acaba?
Wi-Fi'de uyumlu. Artık istediğiniz zaman kurulum yapmaya başlayabilirsinizAygıt Tanımı Tür
Intel Skylake HDMI @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI
Realtek ALC256 @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI
Aygıt Tanımı Tür
Intel Dual Band Wireless-AC 8265 WiFi Adapter PCI
Intel Ethernet Connection (4) I219-LM PCI
Wi-Fi'de uyumlu. Artık istediğiniz zaman kurulum yapmaya başlayabilirsiniz![]()
İlk öncelikle Monterey kurulumu yapsan daha iyi olacaktır. Sonrasında Touchpad ile sorun oluşursa ACPI ile çözümünü yaparızBig Sur 11.6 denedim ama kalvyeyi tanıdı touch ve Wi-Fi çalışmadı.
Nasıl düzeltebilirim acaba.
Kullandığım Config notebook için Skylake olanları yanlışmı seçim yaptım acaba.
Buradan sizin eklediğniz imajı çekiyorum şu an sonrasında bir kurulum gerçekleştirim sorunlarımı paylaşıcam sizlerle yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim güzelim ubuntu gidecek ama yapcak bir şey yok artıkİlk öncelikle Monterey kurulumu yapsan daha iyi olacaktır. Sonrasında Touchpad ile sorun oluşursa ACPI ile çözümünü yaparız![]()
Buradan sizin eklediğniz imajı çekiyorum şu an sonrasında bir kurulum gerçekleştirim sorunlarımı paylaşıcam sizlerle yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim güzelim ubuntu gidecek ama yapcak bir şey yok artık![]()
BIOS ayarlarınız nedir?Buradan sizin eklediğniz imajı çekiyorum şu an sonrasında bir kurulum gerçekleştirim sorunlarımı paylaşıcam sizlerle yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim güzelim ubuntu gidecek ama yapcak bir şey yok artık
Hocam burada takılıp kalıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.