Dell Latitude 7280 cihaza macOS kurulur mu?

aiahenk

Femtopat
Daha fazla  
Dell Latitude 7280 i5-6300u
Bu cihaza Hackintosh yapılabilir mi acaba? @405668 izlediğim bazı videolarda evet diyor cihazı elimde değil şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Big Sur 11.6 çekiyorum şu an. Saat 22:00'da cihazı alacağım bakalım başımıza nasıl bir dert açacak Hackintosh

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendirme: Lütfen bir konu içinde birden fazla cihaz için destek istemeyelim. Her sorunuz için ayrı bir konu açınız. Biz bunları severek cevaplayacağız
Bu sebeple mesajlarınızı bu konuya taşıdım
Bu cihaza Hackintosh yapılabilir mi acaba?
Elbette yapılır. Cihaz elinize geçtiği zaman Aida64'ten Ses ve Ağ donanımlarınıza bakıp bizi bilgilendirirseniz o parçaların uyumlu olup olmadığını anlayabiliriz

Aygıt Tanımı Tür
Intel Skylake HDMI @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI
Realtek ALC256 @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI

Aygıt Tanımı Tür
Intel Dual Band Wireless-AC 8265 WiFi Adapter PCI
Intel Ethernet Connection (4) I219-LM PCI

Wi-Fi'de uyumlu. Artık istediğiniz zaman kurulum yapmaya başlayabilirsiniz

Big Sur 11.6 denedim ama kalvyeyi tanıdı touch ve Wi-Fi çalışmadı.
Nasıl düzeltebilirim acaba.

Kullandığım Config notebook için Skylake olanları yanlışmı seçim yaptım acaba.
İlk öncelikle Monterey kurulumu yapsan daha iyi olacaktır. Sonrasında Touchpad ile sorun oluşursa ACPI ile çözümünü yaparız

İlk öncelikle Monterey kurulumu yapsan daha iyi olacaktır. Sonrasında Touchpad ile sorun oluşursa ACPI ile çözümünü yaparız
Buradan sizin eklediğniz imajı çekiyorum şu an sonrasında bir kurulum gerçekleştirim sorunlarımı paylaşıcam sizlerle yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim güzelim ubuntu gidecek ama yapcak bir şey yok artık

Hocam burada takılıp kalıyor

Dosya Ekleri

• IMG_20211215_210219.jpg
    255,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
BIOS ayarlarınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…