aiahenk Femtopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mart 2022 #11 Merhabalar, macOS Monterey kurdum ekran kartı, Wi-Fi Webcam sorunsuz tanıttım. Klavye çalışıyor ama touchpad çalışmıyor ne yaptıysam beceremedim yardımlarınızı bekliyorum lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2022
Merhabalar, macOS Monterey kurdum ekran kartı, Wi-Fi Webcam sorunsuz tanıttım. Klavye çalışıyor ama touchpad çalışmıyor ne yaptıysam beceremedim yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 3 Mart 2022 #12 aiahenk dedi: Merhabalar, macOS Monterey kurdum ekran kartı, Wi-Fi Webcam sorunsuz tanıttım. Klavye çalışıyor ama touchpad çalışmıyor ne yaptıysam beceremedim yardımlarınızı bekliyorum lütfen. Genişletmek için tıkla... Bunun için yeni konu oluşturun.
aiahenk dedi: Merhabalar, macOS Monterey kurdum ekran kartı, Wi-Fi Webcam sorunsuz tanıttım. Klavye çalışıyor ama touchpad çalışmıyor ne yaptıysam beceremedim yardımlarınızı bekliyorum lütfen. Genişletmek için tıkla... Bunun için yeni konu oluşturun.