turhanuysal Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2021 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar, benim elimde bir laptop var. Laptop Windows 7'de ekran kartını okumuyor ama Windows 10 kurunca driverları yükleyince görüntü gidiyor, siyah ekranda kalıyor. Harici bir ekran kartı yok onboard ekran, kartı sorunu nedir? İşlemci: Intel Core i5 5300U. RAM: 8 GB DDR3 1600MHz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2021
Hepinize merhaba arkadaşlar, benim elimde bir laptop var. Laptop Windows 7'de ekran kartını okumuyor ama Windows 10 kurunca driverları yükleyince görüntü gidiyor, siyah ekranda kalıyor. Harici bir ekran kartı yok onboard ekran, kartı sorunu nedir? İşlemci: Intel Core i5 5300U. RAM: 8 GB DDR3 1600MHz.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.023 Çözümler 86 6 Ocak 2021 #2 Yanlış driver yüklüyor olabilirsin. Bırak Windows update yüklesin driverı ya da Dell sitesindeki yükle. Artı 0 Eksi
Yanlış driver yüklüyor olabilirsin. Bırak Windows update yüklesin driverı ya da Dell sitesindeki yükle.
KS KS turhanuysal Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2021 #3 Siyah Martı dedi: Yanlış driver yüklüyor olabilirsin. Bırak Windows Update yüklesin driverı ya da Dell sitesindeki yükle. Genişletmek için tıkla... Ben driver kendim yüklemiyorum Windows otomatik yüklüyor bilgisayarcıya götürdüm ekran kartı cip arızalı dediler. Artı 0 Eksi
Siyah Martı dedi: Yanlış driver yüklüyor olabilirsin. Bırak Windows Update yüklesin driverı ya da Dell sitesindeki yükle. Genişletmek için tıkla... Ben driver kendim yüklemiyorum Windows otomatik yüklüyor bilgisayarcıya götürdüm ekran kartı cip arızalı dediler.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.023 Çözümler 86 6 Ocak 2021 #4 O zaman Dell sitesindeki dene, 2020 yılının driverı. Onboard ekran kartı işlemci içinde. İşlemciye de test yapabilirsin:Download Intel® Processor Diagnostic Tool Artı 0 Eksi
O zaman Dell sitesindeki dene, 2020 yılının driverı. Onboard ekran kartı işlemci içinde. İşlemciye de test yapabilirsin:Download Intel® Processor Diagnostic Tool
KS KS turhanuysal Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2021 #5 Siyah Martı dedi: O zaman Dell sitesindeki dene, 2020 yılının driverı. Onboard ekran kartı işlemci içinde. İşlemciye de test yapabilirsin:Download Intel® Processor Diagnostic Tool Genişletmek için tıkla... Peki onboard ekran kartları yanar mı sizce sorun nedir? Siyah Martı dedi: O zaman Dell sitesindeki dene, 2020 yılının driverı. Onboard ekran kartı işlemci içinde. İşlemciye de test yapabilirsin:Download Intel® Processor Diagnostic Tool Genişletmek için tıkla... Eger ekran kartının driverlarını kurmayı durdurursam bilgisayar kapanmıyor. Sizden gelen yardımları bekliyorum. Artı 0 Eksi
Siyah Martı dedi: O zaman Dell sitesindeki dene, 2020 yılının driverı. Onboard ekran kartı işlemci içinde. İşlemciye de test yapabilirsin:Download Intel® Processor Diagnostic Tool Genişletmek için tıkla... Peki onboard ekran kartları yanar mı sizce sorun nedir? Siyah Martı dedi: O zaman Dell sitesindeki dene, 2020 yılının driverı. Onboard ekran kartı işlemci içinde. İşlemciye de test yapabilirsin:Download Intel® Processor Diagnostic Tool Genişletmek için tıkla... Eger ekran kartının driverlarını kurmayı durdurursam bilgisayar kapanmıyor. Sizden gelen yardımları bekliyorum.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.023 Çözümler 86 6 Ocak 2021 #6 Önce driverı deneyerek başla. Testi de yap, sonuca göre düşünürüz. Artı 0 Eksi