Dell Latitude E6410 isimli dizüstü bilgisayara Wi-Fi driver'ını yüklemek istiyorum. Dell'in sitesinden driver'ı indiriyorum, bilgisayara USB bellek ile atıyorum. Driver yüklemesini başlattığım zaman hata kodu alıyorum ve yükleme iptal oluyor. Ekran alıntısı şöyle:
Dediğiniz gibi komut istemini yönetici olarak başlatıp sfc /scannow yazdım. Tarama başladı ancak %5'de kendi kendine sonlandı, taramayı tamamlayamadı. Ekran alıntısı şöyle:
O halde komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin.
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
ENTER
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
ENTER
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
ENTER
Yukarıdaki komutları sırasıyla girdikten sonra işlemler bitince sistemi yeniden başlatın ve tekrar komut istemini yönetici olarak başlatıp aşağıdaki komutu girin.
O halde komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin.
Kod:
ENTER
Kod:
ENTER
Kod:
ENTER
Yukarıdaki komutları sırasıyla girdikten sonra işlemler bitince sistemi yeniden başlatın ve tekrar komut istemini yönetici olarak başlatıp aşağıdaki komutu girin.
Kod:
ENTER
Kod:
ENTER
Kod:
ENTER