muhammet51
Decapat
Merhaba arkadaşlar, ben askerdeydim yeni geldim. Benim bir tane Dell marka PC var. Askere gittigimden beri kullanilmiyordu. Gelince bir format atiyim dedim, USB'ye Win8 ISO yukledim. Disk bolmede her seyi bicimlendirdim, formati baslattim. Birde ne göreyim, dosyalar yuklenemiyor, bozuk yada eksik olabilir. Elimde baska format CD'si de yok. Sonra bulana kadar CD'yi temizliyeyim dedim. Açtım güzelce termal macununu da sürdüm, geri kapattim. Vidalarini taktim birde gittim Win7 attirdim USB'ye. Bunda starting Windows'dan sonra Microsoft Corparation'da 1 saniye durmadan kurulumun oldugu mavi ekrana gelmeden siyah ekranda kalıyor. Deli oldum bir kere bekleyeyim dedim. Nasil olmussa acilmis, formati aticam bu sefer de disk yok hatasi veriyor. İptale basip USB yerini değiştirip takinca oldu. Bu sefer gene dosyalar eksik, bozuk hatasi verdi. Sonra tekrar kapatip actim. Bu sefer siyah ekran kaliyor, hic acilmiyor. RAM'lerin yerini degistirdim, tekini cikardim. Denedim olmadi, kirip dokucem bu bu PC'yi lutfen yardim edin.
İntel core i5
İntel Graphic 4000 ile AMD 2 GB ekran karti
8 GB RAM
İntel core i5
İntel Graphic 4000 ile AMD 2 GB ekran karti
8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör: