Bilgisayarım Dell G5 15 5500 iki üç ay önce aldım ve aldığımdan bu yana gayet normal çalışan Mobile Connect artık hata vermeye başladı. "Üzgünüz ancak bu sistem Dell Mobile Connect çalıştırmak için minimum şartlarla eşleşmiyor" diye bir hata almaya başladım. Nasıl çözülür bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim...
After running Dell mobile connect for some time on my 2020 XPS 15 9500 the latest update is suddenly telling me 'Sorry, but this system does not have the minimum requirements for running Dell Mobil...
After running Dell mobile connect for some time on my 2020 XPS 15 9500 the latest update is suddenly telling me 'Sorry, but this system does not have the minimum requirements for running Dell Mobil...
Merhaba konu ile alakasız fakat bilgisayarınızdan memnun musunuz? Isınma sorunları var deniyor, siz bu durumlarla karşılaştınız mı? Ayrıca bilgisayarınızda RTX2060 ve i7 10750H mı var?
Bilgisayarım Dell G5 15 5500 iki üç ay önce aldım ve aldığımdan bu yana gayet normal çalışan Mobile Connect artık hata vermeye başladı. "Üzgünüz ancak bu sistem Dell Mobile Connect çalıştırmak için minimum şartlarla eşleşmiyor" diye bir hata almaya başladım. Nasıl çözülür bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba konu ile alakasız fakat bilgisayarınızdan memnun musunuz? Isınma sorunları var deniyor, siz bu durumlarla karşılaştınız mı? Ayrıca bilgisayarınızda RTX2060 ve i7 10750H mı var?
Merhabalar. Hayır bilgisayarda GTX 1650 Ti ve i5-10300H 2.50GHz var. Genel olarak memnunum bilgisayarımdan piyasadaki çoğu oyunu gayet iyi çalıştırıyor. Pek ısınma problemi yok, zaten oyun oynarken oyun modunu açtığımda kendi fanları bilgisayarı iyi bir sıcaklıkta tutmayı başarıyor. Ayrıca normal kullanımda da hiç ısınma problemiyle karşılaşmadım şu ana kadar. Genel olarak önerebileceğim bir bilgisayar. Dell farkı
Merhabalar yabancı forumlara bakarak daha yeni çözüm bulabildim bu soruna. Şöyle ki:
Geliştirici modunu açın komut istemini yönetici olarak çalıştırıp REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Screenovate\BluePhone" /v SkipManufacturerCheck /f /t REG_SZ /d 1
kodunu copy paste yapın ve uygulamayı yeniden yükleyin. Ben yaptım ve sorun tamamen gitti, siz de deneyebilirsiniz