Dell N5010 laptopa iki tane harddisk takılır mı?

ALİÇAVUŞ

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar elimde iki tane laptop var Exper.

Bu bilgisayardaki RAM artı harddiski alıp.

Dell N5010 laptopa atabilir miyım?

Anakartın RAM desteğinin DDR2 ve RAM DDR3 ise örneğin çalışmaz anakartın desteğine bağlı her şey anakart neyi destekliyorsa sadece o takılabilir marka, model çok fark etmeyebilir ama fark edebilir de benzer veya aynısını kullanmak daha iyidir.
İşlemcide bile öyle AM4 destekleyen anakarta Intel takılmaz Intel destekleyen anakarta AMD takılmaz eskiden takılabiliyordu ama Intel hainlik yaptı ve AM4'ü bıraktı.

Ancak DDR değerleri RAM'lar için geçerli değil mi? Yani RAM'ların giriş birimi değil mi?

BE

Bakın siz ram girişlerinden bahsetmişsiniz. Biz burada SATA 3 olan bir HDD veya SSD'den bahsediyoruz. İşlemci soketlerini biliyorum. Konu sahibi HDD eklemesi yapılabilir mi diye konu açıyor. Siz gidip işlemcinin, RAM'ın soket yapısından bahsediyorsunuz. Ne anlatmak istediğinizi anlayamadım.

Hayır bahsetmiyoruz asıl siz neden baysediyorsunuz güzel kardeşim hem de RAM eklemesi yapabilir miyim demiş onun cevabını verdim madem sende çok biliyorsun HDD ve SSD'yi sende cevabını ver bitsin zaten RAM ekleyebilir miyim diye de sormuş.
hocam kusura bakmayın şu dolandırıcı konusuyla gaza gelince biraz sert yazmışım ben ram kısmını tamamladım sizde depolamayı tamamlayın tam olsun çok özür dilerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…