Başlıkta belirttiğim gibi masaüstünden BIOS güncelleme yaparken PC kitlendi, fan Full hızda çalışıyor. Yaklaşık yarım saattir bekliyorum kapatmadım mouse bile hareket ettiremiyorum HDD biraz sorunlu bir laptoptu. Ne yapmalıyım?
Yarım saat geçtiyse kapatabilirsin. HDD sorunlu olan bir sistemde yapmayın. USB bellek içinde güncellemeye çalışın. Windows üzerinden değil DOS ile güncelleyin yazılımı varsa.
O laprop BIOS güncellerken bir müdahalede bulunan olmasın diye bir müddet fareyi kilitler ama bu fazla uzun sürmez. Şu anda kilitlenmiş gibi görünüyor. BIOS'un bir kısmını çoktan yazmışsa resetten sonra bilgisayar hiç açılmayabilir. Dua ederek reset at açılırsa daha da kurcalama.
selam aynı sorunu bende yasıyorum donuyor çözebildinizmi defalarca denedim olmadı bilgisayarı formatladım denedim olmadı ssd disk taktım sistemi kurdum yine olmadı hatta windows dos ortamında baslattım zorlayarak yuklemeyi denedim yine dondu ne yaptıysam dell inspiron 15r n5110 bilgisayarı biounu a11 surumune geciremedim hala a 9
eger bir çözumu varsa söylerseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler