uzantısında bu dosyayı bulamadım. Bende tek tek aramaya başladım. "drivers-Off --> drivers64UEFI" içinde buldum. Oradaki "OsxAptioFixDrv-64.efi" dosyasını sildim denedim yine aynı "EndRandomSeed" hatasını aldım. Bende çözüm konusundaki indirmiş olduğum "AptioMemoryFix-64.efi - OsxAptioFix3Drv-64.efi - OsxAptioFixDrv-64.efi" bu dosyaları "drivers-Off --> drivers64UEFI" klasörünün içinden silerek kopyaladım. Kurulum oldu. Fakat harddiskten boot etmek için USB'den BOOT ve CLOVER klasörlerini kopyalamak için harrdiskte EFI klasörünü bulamadım. Harddiskte hiçbir klasör yoktu. Bende EFI klasörüne değil direk öyle harddiskin içine attım. Fakat boot etmedi.
Sorunum Boot etmemesi.
Sistemin eski, bu sisteme El Capitian veya Sierra daha uygun. İstersen High Sierra'da deneyebilirsin.
Sorun için Clover configratior ile mount efi bölümünden görsel paylaşır mısın ?
Open partition deyince bu şekilde boş EFI açılıyor. Ben direk "Boot ve Clover" klasörünü içine kopyalıyorum fakat SSD'den boot etmiyor.
Çok uğraştım çözüm aradım. İlk defa da deniyorum Hackintosh kurmayı.
Daha sonra WiFi kartının uyumsuz olduğunu görünce biraz hayal kırıklığına uğradım.
High Sierra imaj dosyaları siteden kaldırılmış herhalde linkler çalışmıyor silinmiş olabilir uyarısı veriyordu.
Efı içine Clover klasörünü ve boot klasörünü atın. Sonra USB ile clover ekranın'dan;
Clover boot options ve sonrasında add clover boot options for all entries üstüne gelin ve enter'a basın. Bu yöntem sizde çalışmayabilir. Çalışmazsa farkı bir işlem yapacağız.