kemal kardeşim senden ricam acil bana ulaşırmısın Fatih Berkay Kurt | FacebookOrada hafif bir egrilti var fakat kendi hali öyle.
Bir de kolonyalı mendil ile temizligi yapmistim zaten.
O fotograf temizlemeden onceki kalan macunlari belirtmek icin.
Arada termal macun olmadigi icin temas etmiyor sanirim.
Merak ettigim sey ise ekran kartina nasil tetmal macun sureceğim. O demiri sokmem mi lzm yoksa onun ustune sursem de olur mu?
Bir de fani sokmeden once de gpu yuksek kullanimda 95 derecelerde idi. Laptop oldugu icin normal bir durum mu. Yoksa termal macun ve bir sogutucu ile halledilecek bir durum mu? Bilgisayar kotu ozellikleir olmamasina ragmen simdiye dogru duzgun performans alamadim laptop olmasi ile mi alakali?
Soğutucunun GPU ayağından biri içe doğru yamuk mu ben mi yanlış görüyorum?
Bunun dışında hem işlemciler hem de soğutucu tarafını temizlemiş olman şart elbette.
kemal reis bu pcnin ekran kartı 64megabit biz bunu 128 olarak deiştiremezmiyiz birde ben mesela futboll oyunlarının hiçbrini oynuyamiyorum nasıl oyniyabilrim herşeyi denememe ragmen olmadı mesela battlefailt 4 oynuyordum belli bi zamandan sonra kasıyordu bazende pc kapanıyordu sogutucu oldugu halde oyun tabiki düşük ayarlardaydı pc ilerde deiştircem muhtelemelen monster alıcam alıcam masaüstüne dönücem bıktım artık bu oyun oynamama sorunundanPerformans alamamak kelimesi bana hiçbir anlam ifade etmiyorSorununuzu net açıklamanız gerek.
Oyunlarda istediğin FPS değerine mi ulaşamıyorsun? Oyunlar akıcı mı değil?
Bilgisayar donuyor mu? Durup dururken kasıyor mu?
Bir dosyayı açması 2 saat mi sürüyor?
Yinede belirtmek lazım ki : Sıcaklıkların aşırı yüksek olması sistemin performansını sekteler, sistemin yavaşlamasına neden olur. Sorunun kaynağı sıcaklıklar olmalı.