Z Zerok Hectopat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar merhaba, şimdi benim dell n5110 laptopum var, yeni bir pc toplayacağım. Onun parçalarını bir yere satsam ne kadar eder toplam? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2014
Arkadaşlar merhaba, şimdi benim dell n5110 laptopum var, yeni bir pc toplayacağım. Onun parçalarını bir yere satsam ne kadar eder toplam?
HorozluAdam Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #2 Kardeş laptop toplayacaksan sakın kendin toplama bilen birine danış ben bir kere hata yaptım kendim topladım sonu fena bir sonuçla bitti. Yani anlayan biriyle topla. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2014
Kardeş laptop toplayacaksan sakın kendin toplama bilen birine danış ben bir kere hata yaptım kendim topladım sonu fena bir sonuçla bitti. Yani anlayan biriyle topla.
E Emir Öztürk Ziyaretçi 28 Ekim 2014 #3 Laptop toplamak nedir ya? Laptopu sat yeni laptop al. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2014
Z Zerok Hectopat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #4 Laptop toplamıyoru kasa topluyorum, laptopun parçalarını satsam ne kadar eder? Ne kadar yardımı olur bütçeme diye sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2014
Laptop toplamıyoru kasa topluyorum, laptopun parçalarını satsam ne kadar eder? Ne kadar yardımı olur bütçeme diye sordum.