Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Aralık 2022 #1 Dell acaba neden zaten Alienware gibi bir markası olmasına rağmen Dell Gaming adı verdi modellerine? Çok kafama takıldı bu. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2022
Dell acaba neden zaten Alienware gibi bir markası olmasına rağmen Dell Gaming adı verdi modellerine? Çok kafama takıldı bu.
M Mayengin Hectopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 89 26 Aralık 2022 #2 Alt sınıf olduğu için Lenovo Legion serisi var ama Ideapad Gaming serisi de var onun gibi
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #3 Nyaan_Neko dedi: Dell acaba neden zaten Alienware gibi bir markası olmasına rağmen Dell Gaming adı verdi modellerine? Çok kafama takıldı bu. Genişletmek için tıkla... İşin yurt dışı tarafını bilmiyorum fakat Alienware cihazlar TR de yok. Zaten son dönemde yapılan kasalar rezalet durumda.
Nyaan_Neko dedi: Dell acaba neden zaten Alienware gibi bir markası olmasına rağmen Dell Gaming adı verdi modellerine? Çok kafama takıldı bu. Genişletmek için tıkla... İşin yurt dışı tarafını bilmiyorum fakat Alienware cihazlar TR de yok. Zaten son dönemde yapılan kasalar rezalet durumda.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 26 Aralık 2022 #4 İkisi farklı sınıflar diye biliyorum. Lenovo IdeaPad Gaming / Lenovo Legion ASUS TUF Gaming / ASUS ROG Acer Nitro / Acer Predator Gibi.
İkisi farklı sınıflar diye biliyorum. Lenovo IdeaPad Gaming / Lenovo Legion ASUS TUF Gaming / ASUS ROG Acer Nitro / Acer Predator Gibi.
ByknınR6sı Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 908 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad L340 Gaming Notebook - İntel İ5 9300HF - Nvidia GTX 1650 - 16 GB Kingston RAM - Sandisk 480 GB Plus Sata 3 2.5" SSD - Samsung 256 GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #5 296822 dedi: İkisi farklı sınıflar diye biliyorum. Lenovo Ideapad Gaming / Lenovo Legion. ASUS TUF Gaming / ASUS ROG. Acer Nitro / Acer Predator. Gibi. Genişletmek için tıkla... Bende bir tane ekleyeyim. HP Pavilion Gaming - HP Omen.
296822 dedi: İkisi farklı sınıflar diye biliyorum. Lenovo Ideapad Gaming / Lenovo Legion. ASUS TUF Gaming / ASUS ROG. Acer Nitro / Acer Predator. Gibi. Genişletmek için tıkla... Bende bir tane ekleyeyim. HP Pavilion Gaming - HP Omen.