Ürün özellikleri linkteki ile aynı.
Bu bilgisayara uygun ekran kartı RAM işlemci anakart vb. şeyleri yenilemek istiyorum ama hangi marka hangi özellik olmalı bilmiyorum. Geceleri Valorant CS gibi oyunları 90-100 FPS kasmadan oynatması yeterli zaten çok bilgisayarla vakit geçirmiyorum yaz sonunda yeni bir bilgisayar alacağım ama yaz sonuna kadar beni idare etmesi yeterlidir.
Hocam ürünlerin yeni fiyatları hakkında pek bir bilgim yok bayağıdır bakmıyorum. Dediğim gibi Valorant CS gibi oyunlar 90-100 FPS alması yeterli. Bütçe olarak 5000-10000 arası yeterli veya çok mu bilemiyorum ama bir öneride bulunursanız ona göre hareket edebilirim.
Hocam ürünlerin yeni fiyatları hakkında pek bir bilgim yok bayağıdır bakmıyorum. Dediğim gibi Valorant CS gibi oyunlar 90-100 FPS alması yeterli. Bütçe olarak 5000-10000 arası yeterli veya çok mu bilemiyorum ama bir öneride bulunursanız ona göre hareket edebilirim.
PSU 290W gibi bir şeydi bilgisayarı kaldırdım sınav senem olduğu için bakmıyordum. Dediğim gibi yaz sonuna kadar idare etmesi yeterli geceleri maksimum 2-3 saat bakarım.