Hocam baktım da yanlışım varsa diyin 2666 mghz diyor bu ram e bunla aynı mghz ram bulmak imkansiz gibi anca bunun aynısından bi tane daha alabilirsiniz.Üstünde takılı olan RAM 8 GB Micron 8atf1G64HZ-2G6e1
Ek olarak 8 GB takılacak, bununla uyumlu çalışabilecek RAM modeli nedir?
Yada bence o rami de değiştirip daha yüksek bir mghzli tek 16gb ram almak veya 8x2 ram almak daha mantıklı.Hocam baktım da yanlışım varsa diyin 2666 mghz diyor bu ram e bunla aynı mghz ram bulmak imkansiz gibi anca bunun aynısından bi tane daha alabilirsiniz.
Doğru ve aynısından çok yaygın değil, destek açısından da kaça kadar desteklediğini bilmiyorum.Hocam baktım da yanlışım varsa diyin 2666 mghz diyor bu ram e bunla aynı mghz ram bulmak imkansiz gibi anca bunun aynısından bi tane daha alabilirsiniz.
Yada bence o rami de değiştirip daha yüksek bir mghzli tek 16gb ram almak veya 8x2 ram almak daha mantıklı.
Hocam anakart modelinizi derseniz yardımcı olabilirim.Doğru ve aynısından çok yaygın değil, destek açısından da kaça kadar desteklediğini bilmiyorum.
Anakart modeli yok, bilmiyorum yani. Bilgisayar hazır olduğu için - Dell Optiplex Micro 3070Hocam anakart modelinizi derseniz yardımcı olabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.