bulebox
Hectopat
Daha fazla
Yurt dışından gelen Dell Optiplex 380 bilgisayarım için geliştirme planlarım var.
İlk olarak amacım çift monitör kullanmak. (Birinde nette gezerken diğerinde film izlemek)
Bilgisayarım slim kasa ve içi profesyonel şekilde dizilmiş.
Ufak çaplı araştırmalarım sonucu Slim tasarlanmış MSİ R7 240 kartı önerdiler. (HDMİ-DVİ-VGA çıkışlı.)
Bu kart bilgisayarıma uyum sağlar mı ? Çok güç çekmeye çalışır mı ? Çalışma aksamında bir sıkıntı yaşar mıyız ? Yada farklı önerileriniz varsa sevinirim.
Oyun olarak yalnızca Knight Online oynuyorum. İlerleyen zamanlarda ufak çaplı oyunları orta şekerde oynayabilirim.
SSD olarak 128 GB yeterli diye düşünüyorum. Çok fazla download yapmıyorum. 160 HDD + 2TB Harici HDD mevcut.
Marka ve model olarak ne önerirsiniz Fiyat/Performans
RAM olarak sanırım kasam toplamda 4 GB destekliyor(2 slotlu)
2 + 1 GB RAM mevcut üstünde. 1 GB daha RAM eklesem çok bir fark olur mu? Değer mi ?
< Bütün özelliklerini yazdım. Kaç MHz RAM destekler ? Masimum ne kadar destekler ?
İşlemci : Core 2 DUO E7500 2.93 GHZ
Anakart : DELL 0HN7XN
Ekran Kartı : İntel G41 Express Chipset
RAM 1 : Samsung 2GB DDR3 1333MHZ (2Rx8PC3-10600U)
RAM 2 : KİNGSTON 1GB DDR3 1333MHZ (1Rx8PC3-10600U)
DELL D235PD-00 - Max Power 235W
Kasa İç & Dış Görüntüler
Eki Görüntüle 220473
Power Supply - Anakart - RAM
Genel Özellikler
Umarım yeterince özellikleri anlatabilmişimdir. Amacım elimdeki ürünü değerlendirme 400-500 TL Masrafla orta şekerli bir PC yapabilmek.
İlk olarak amacım çift monitör kullanmak. (Birinde nette gezerken diğerinde film izlemek)
Bilgisayarım slim kasa ve içi profesyonel şekilde dizilmiş.
Ufak çaplı araştırmalarım sonucu Slim tasarlanmış MSİ R7 240 kartı önerdiler. (HDMİ-DVİ-VGA çıkışlı.)
Bu kart bilgisayarıma uyum sağlar mı ? Çok güç çekmeye çalışır mı ? Çalışma aksamında bir sıkıntı yaşar mıyız ? Yada farklı önerileriniz varsa sevinirim.
Oyun olarak yalnızca Knight Online oynuyorum. İlerleyen zamanlarda ufak çaplı oyunları orta şekerde oynayabilirim.
SSD olarak 128 GB yeterli diye düşünüyorum. Çok fazla download yapmıyorum. 160 HDD + 2TB Harici HDD mevcut.
Marka ve model olarak ne önerirsiniz Fiyat/Performans
RAM olarak sanırım kasam toplamda 4 GB destekliyor(2 slotlu)
2 + 1 GB RAM mevcut üstünde. 1 GB daha RAM eklesem çok bir fark olur mu? Değer mi ?
< Bütün özelliklerini yazdım. Kaç MHz RAM destekler ? Masimum ne kadar destekler ?
İşlemci : Core 2 DUO E7500 2.93 GHZ
Anakart : DELL 0HN7XN
Ekran Kartı : İntel G41 Express Chipset
RAM 1 : Samsung 2GB DDR3 1333MHZ (2Rx8PC3-10600U)
RAM 2 : KİNGSTON 1GB DDR3 1333MHZ (1Rx8PC3-10600U)
DELL D235PD-00 - Max Power 235W
Kasa İç & Dış Görüntüler
Eki Görüntüle 220473
Power Supply - Anakart - RAM
Genel Özellikler
Umarım yeterince özellikleri anlatabilmişimdir. Amacım elimdeki ürünü değerlendirme 400-500 TL Masrafla orta şekerli bir PC yapabilmek.
Son düzenleyen: Moderatör: