thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #1 macOS Mojave kuracaktım. Ekran kartını AMD yerine Intel yaptım. Yapınca PC açılışta artık Dell yazısını göstermiyor. BIOS vb işlemleri ekranda gözükmüyor. PC Dell Optiplex 7060.
macOS Mojave kuracaktım. Ekran kartını AMD yerine Intel yaptım. Yapınca PC açılışta artık Dell yazısını göstermiyor. BIOS vb işlemleri ekranda gözükmüyor. PC Dell Optiplex 7060.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 4 Ocak 2022 #2 thedekusmash dedi: macOS Mojave kuracaktım. Ekran kartını AMD yerine Intel yaptım. Yapınca PC açılışta artık Dell yazısını göstermiyor. BIOS vb işlemleri ekranda gözükmüyor. PC Dell Optiplex 7060. Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerinden pili çıkarıp tekrar takıp deneyin. Olmazsa BIOS pilin oralarda CMOS reset adlı bir jumper olması gerek oradan BIOS ayarlarını fabrika ayarlarına çekin. Artı 0 Eksi
thedekusmash dedi: macOS Mojave kuracaktım. Ekran kartını AMD yerine Intel yaptım. Yapınca PC açılışta artık Dell yazısını göstermiyor. BIOS vb işlemleri ekranda gözükmüyor. PC Dell Optiplex 7060. Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerinden pili çıkarıp tekrar takıp deneyin. Olmazsa BIOS pilin oralarda CMOS reset adlı bir jumper olması gerek oradan BIOS ayarlarını fabrika ayarlarına çekin.