Dell Outlet veya Amazon Üzerinden Notebook Almak

hasan arslan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 2 tane sağlam laptop buldum. Birisi Dell'in outlet sitesinde, diğeri Amazon'da. Bu ikisinden birini alırsam, toplam ne kadarım gider? Yardımcı olabilir misiniz?

Bu arada, Arabistan'dan abim gelecek. Oraya gönderirsem, gümrük parasını iptal edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim sana çok yardımcı olmak isterim ama ne yazık ki ben de konu açtım cevap gelmedi bu yurtdışı alışveriş konusu hakkında ben şöyle yardım edeyim. Şimdi sen bu ürünleri Arabistan'a yollarsan bu yine masraflı olur ama zaten Arabistan'dan alırsan direkt masrafsız olur yani abin eğer Amerikada olsaydı alıp getirseydi kargo gümrük ödemezdin. Bu şekilde Arabistan gümrüğüne girecektir (bilmiyorum ama yüksek olma ihtimali de var). Bunların yerine Amerika' daki bir tanıdığına yollatsan çok daha ucuza gelir. Bu arada ürün (Amazon linki) gayet iyiymiş. Oraya göndermek yerine Türkiye gümrük vergisini ödesen hem ürün daha çabuk eline ulaşır hem de zaten eninde sonunda bir bedel ödeyeceksin şayet Amerika'dan biriyle getirtmeyeceksen. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Öncelikle selamlar. Ben de az önce Dell Outlet'e denk geldim. İlk defa duydum açıkçası. Ama şuan ilgilendiğim Dell XPS 13 de sağlam indirim yapmış gibi görünüyorlar. Dell outletin tam olarak ne olduğunu bilmediğim için danışmak istedim. Bilgisayarı arkadaşım getirecek amerikadan. Aşağıya linki bırakıyorum. Rice etsem beni aydınlatır mısınız (Ultrabook tavsiyelerine sonuna kadar açığım kafam karışık biraz)

Dell outlet : Dell Official Outlet Refurbished & Overstock Laptops, Desktops & Monitors

Gumruk ne kadar keserler bilmiyorum ki.

Amazondaki ürünün tam fiyatı (kargo ve vergi dahil) bu; $1,154.73. Dell.com ise ülkemize gönderim yapmıyor.
Yani toplam 1154 mu odeyeceğim? Baska bir sey odemeyecek miyim garantisi nasil olacak bir de?

Yalnız amazon' daki ürün İ5 işlemciye sahip. İ5 7300HQ bazı oyunlarda zorlanıyor diye biliyorum işlemci kullanımını neredeyse tamamını kullanıyor eğer ileriye dönük veya ağır oyunlar oynayacaksan işlemci pek uygun gözükmüyor. Dell' de bende alienware almayı düşünüyordum yetkili danışmana sordum maalesef sadece Amerika eyaleti için satış yapılıyormuş o sitede.

Anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…