Dell P2417H IPS Monitör Nasıldır?

Hodwel

Hectopat
Daha fazla  
IPS monitör arayışındayım ve Dell P2417H monitörü dikkatimi çekti. Forum içerisinde kullanan veya benzer özelliklerde ürün önerisinde bulunabilecek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar şeçimin için öncelikle tebrik ederim çünkü sağlıklı bi marka seçmişsin şimdi sen bu monitörü IPS için alıyosun ama dell genelikle iş sahası için mazeme üretir benim dell klavyem var onda oyun oynayamıyorum Shift-w-space basamıyorum çünkü desteklemiyo ama sen bunu ne için aldığın çok önemli oyun için alıyosan 60hKz yani tavsye etmem ama sen bunu normal kullanmak için alıyosan yeterli tavsiye ederim ben bu monitörü 1 ay faln kullandım ama ozamn iş için kullandım su an kullandığım da oyun için olduğu için kullanmıyorum ama sana oyun harci tavsiyem çok kuvetli Alırsan Güle güle kullan

O zaman kesinlikle tavsiye ederim çünkü kaliteli ve güzel bir monitör ben samsung led monitörüm var ondan photoshop yapıyorum ama dell gibi bir kalite alamıyorum iyi günler dilerin hocam

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı