Dell PRECISION T3630 Workstation nasıl?

Enesalp

Hectopat
Daha önce işim gereği render amaçlı masaüstü bilgisayar için tavsiyelerinizi almıştım. Fakat şartlar gereği yaptığım iş karşılığı bir bilgisayar almak zorunda kaldım ve işlerimde de bu bilgisayarı kullanacağım. Fakat bilgisayarın gerçekten render için iyi olup olmadığını size sormak istedim. Ayrıca ben bu bilgisayarın hangi parçalarını değiştirip güçlendirebilirim ve ben bu bilgisayara bir işlemci daha takabilir miyim?

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Kullanım ŞekliProfesyonel
İŞLEMCİ TÜRÜİntel Xeon
İŞLEMCİ HIZIIntel Xeon E-2136 6 Core (3.30GHz Turbo Boost Teknolojisi ile 4.50GHz' e kadar)12MB Önbellek
RAM16 GB DDR4 2666 Mhz. SDRAM (2 x 8GB)
HARDDİSK KAPASİTESİ1 TB SATA (7200 Rpm) HDD + 256 GB SSD
İŞLETİM SİSTEMİWindows 10 Pro 64-bit
EKRAN KARTInVidia Quadro P2000 (5GB GDDR5, 160bit, Pro 3D)
OPTİK SÜRÜCÜDVDRW
SES ÇIKIŞIEntegre High Definition Audio
NETWORK

RJ45-ETHERNET1x RJ45
ARAYÜZLER

USB (2.0)4
USB (3.1)Var
KART OKUYUCUSD Kart Okuyucu (İsteğe Bağlı)
MİKROFON GİRİŞİVar
GARANTİ

GARANTİ SÜRESİ3 Yıl
Açıklama

Model KoduT3630-OMEGA
Üretici KoduT3630 OMEGA
GENİŞLEME YUVALARI :1x PCIe x 16 Gen3 wired x4, 1x PCIe x1 Gen3, 1x M.2, 1x PCIe x16 Gen3, 1x Tam yükseklikte PCI

Çift işlemci bu bilgisayara olmaz. Aldıktan sonra bir daha parça ekleyeceksiniz, sizin toplamanızı öneririm. Bu paralara çift Xeonlu, Quadrolu bir sistem kurulabilir.

Çok teşekkür ederim. Ama bilgisayar şu an alındı, iş karşılığı aldığım için alırken müdahale şansım olmadı. Bu saatten sonra yapabileceğim bişey olur mu?

Çok teşekkür ederim. Ama bilgisayar şu an alındı, iş karşılığı aldığım için alırken müdahale şansım olmadı. Bu saatten sonra yapabileceğim bişey olur mu?
Bir şeyin eksikliğini çekmiyor iseniz yeterli. Uzun süreli kullanım için SSD'yi ve RAM'i yükseltmeniz güzel olur.

Ben bu bilgisayarla unreal engine ve lumion9 gibi görselleştirme programlarını etkin bir şekilde kullanabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı