Dell S2417DG Display to DVI-D dönüştürücü önerisi

Kuty

Hectopat
Katılım
27 Mart 2015
Mesajlar
786
Çözümler
1
Bahsi geçen monitörü satın aldım. GT 740 ekran kartım var haliyle DP bağlantısı ne anakartta ne de ekran kartında yok. DP to HDMI dönüştürücü sipariş ettim ama HDMI ile 144 Hz elde edemiyormuşuz muhtemelen iade ederim dönüştürücüyü. Yardım istediğim konu 144 Hz alabileceğim DVI Dual ile DP dönüştürücüler var ama DP 1.1 destekli yazmakta. Monitör de 1.2 destekli, sizce sorun olur mu? Bu konuda yardımcı olursanız daha monitörü açmadım kullanamıyorum.
Bunu alırsam 144 Hz desteğini de almış olabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nerden aldınız hocam ve kaç günde geldi acaba ?
 
Nerden aldınız hocam ve kaç günde geldi acaba ?
Kardeşim ben senin bu konularda insanlara sürekli şu an satın aldığım monitörü önerdiğini biliyorum. Her Monitör konusuna bunu önerip “Satın alabilirsiniz, harika” yorumlarını görmekten sıkıldım. Kaldı ki geçmiş tarihte işte “şu zamandır aldım kullanıyorum” deyip, yine benim konuma “işte ben de sipariş vereceğim güzel” tarzında yorumların var. Lütfen konu dışı yorum yapmamanı rica ediyorum.
@Neurevt
Kısaca DP 1.2 uyumlu monitöre DP 1.1 girişli kablo takılabilir mi? 144 Hz desteğini verebilir mi? Konuya bakan arkadaşlar dönüş yaparsa ona göre acil sipariş vereceğim.
@Asım Demir @Nazım Paşa Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleme:
Dönüştürücü ile alamazsın. O ekran kartı için o monitör çok fazla. Aynı monitörü kullanıyorum. Bence monitörü geri gönder yerine 144Hz FHD monitör ve 1050Ti felan ekran kartı al. Bu şekilde daha mantıklı olmuş olur.

 
1-2 ay içinde elime nakit olarak 20bin ₺ gelecek. Haliyle yeni nesil 20xx ekran kartı ve yeni sistem dizeceğim. Bunu da şimdiden aldım. Fakat bu 2 ay gibi bir süreyi idare etsin diye dönüştürücü arıyorum. Bu linkte attığım kabloyu alırsam 144 hz verebilir mi? Bunun cevabı yeterli olur.
 
Hangi konuya şuan aldım dedim ben boş konuşma birader.
 

Cevabı verdim zaten 144 HZ alamazsınız.
 
Hangi konuya şuan aldım dedim ben boş konuşma birader
Sakaryalı neyin boş, neyin dolu olduğunu kavrayacak yaştayım. Gördüklerimi söylüyorum. Öncelikle kendi yaptığın yorumları aklında tut daha sonra düşünerek yorum yapmayı dene. Mümkünse de bana ne soru sor ne de yardımcı olmaya çalış.
Cevabı verdim zaten 144 HZ alamazsınız.
İdare amaçlı linkteki ürünü sipariş verdim bakalım..
 

Fakat 20 bin gibi yüksek bir rakama yakışmaz o monitör daha kaliteli bir monitör almanızı öneririm.
 
Fakat 20 bin gibi yüksek bir rakama yakışmaz o monitör daha kaliteli bir monitör almanızı öneririm.
20 bin ₺’nin hepsine değil de 10 bin ₺ civarı dizeceğim. Takdir edersin ki yeni nesil kart 4-5 bin ₺ olarak hesap ediyorum. 2k 165 Hz 1 ms yeterli. Eğer olmazsa 2-3 ay sonra satıp 240 Hz de alabilirim bunu o zaman göreceğiz. Ama monitöre de tutup 3,500 gibi bir fiyatta bilmiyorum çok gibi kaldı ki o ekran kartları minumum 2K’da kullanılmalı deniyor. Asus’un 240 Hz monitörleri 1920x1080 anlamış değilim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…