DELL S2417DG için DP-HDMI Dönüştürücü

Kuty

Hectopat
Dell 23.8 S2417dg 2560x1440 Wqhd 165hz Hdmı Dp Usb 3.0 G-sync 1ms - n11.com bu monitörü alacağım. Yalnız benim bilgisayarımda DP girişi bulunmamakta. HDMI girişi bulunuyor ben de DP kablosunu HDMI'a çevirerek kullanmak istiyorum. Displayport To Hdmı 4556p Display Port Hdmı Çevirici Dönüştürücü - n11.com Bu ürünü buldum. Monitör linkinde belirtildiği üzere HDMI 1.4 destekli. Bu dönüştürücüde bulamadım öyle bir bilgi. Bu dönüştürücüyü alırsam sorunsuz çalışır mı?
Sanırım yanlış olmuş. DP'i HDMI'a dönüştürecek ürün gerekli.Bu linkte attığım HDMI'ı DP'e dönüştürüyor çıkışları onu gösteriyor. DP'i HDMI'a dönüştürecek ürün varsa yardımcı olur musunuz? @Pantheon @Nazım Paşa
Displayport To Hdmi Kablo Dp Dönüştürücü - 1.8m - Altın Uçlu - n11.com Bunu buldum sizce sağlıklı mı bu? Ayrıca idare amaçlı bu kablodan alıyorum. Temmuz ayında yeni nesil 20xx ekran kartları çıktığı gibi yenisini alacağım. Sadece şimdilik girişi desteklemediği için uyum sağlayabilecek bir kablo arıyorum.
@Mr.Acar @Jira @CJack60
Lütfen konuya bakanlar yardımcı olursa ona göre hemen sipariş vereceğim. Cevap bekliyorum buradan...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…