Dell S2421HGF 144Hz vermiyor

Ömer / Qunkie

Centipat
Laptop ile oynuyorum(Lenovo Y520) ve 144Hz ekran almaya karar verdim kullandığım kablo HDMI 2.0b ekran kartım GTX 1050 harici ekran kartım ise Intel HD gra. 630.
120Hz de kalıyor artıramıyorum daha fazla. (laptop da sadece HDMI çıkışı var).

Nvidia Denetim Masası üzerinde şu yolu izleyerek değiştirmeye çalışır mısınız? Eğer olmuyorsa bir ekran görüntüsü paylaşın.

Ekran Kısmının altında->Çözünürlük değiştirme
-Çözünürlük Ayarını PC-1920x1080 yapıp sağdaki kısımdan yenileme hızını 144 seçin.
-Ayriyetten monitörün superfast modunda olduğuna emin olun.

NVIDIA Denetim Masası üzerinde şu yolu izleyerek değiştirmeye çalışır mısınız? Eğer olmuyorsa bir ekran görüntüsü paylaşın.

Ekran kısmının altında->çözünürlük değiştirme.
-Çözünürlük ayarını PC-1920x1080 yapıp sağdaki kısımdan yenileme hızını 144 seçin.
-Ayrıyeten monitörün superfast modunda olduğuna emin olun.

NVIDIA denetim masasında ayarlara erişemiyorum Intel ayarlarından girebiliyorum sadece orada da sadece 120Hz yer alıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 1.PNG
    1.PNG
    322,1 KB · Görüntüleme: 32
Dostum nvidia denetim masasından nvidia ekran kartının hangi çıkışa bağlı olduğuna bakıp o çıkıştan bağla. Genelde hdmi çıkışı anakarta gider arada intel gpu kullanır eğer display porttan bağlarsan masaüstü mantığı ile direk nvidia gpuya bağlamış olursun ve igpu yu kullanmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı