FPS oyunlarını profesyonel oynamaya başlangıç için istiyorum. Vatan'dan alınacak olması kolayıma geldi açıkcası. Bu fiyatlara bu hertzler sadece internetten alışveriş ile var.
Sistemim:
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.034,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Profesyonel oynayacağım demişsiniz o yüzden TN panel alabilirsiniz.
LG 24GL650-B 23.6" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.034,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Profesyonel oynayacağım demişsiniz o yüzden TN panel alabilirsiniz.
LG 24GL650-B 23.6" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ben de dünden beri monitör bakıyorum. Viewsonic XG2405 dikkatimi çekti. IPS panel. DP kablosu içinden çıkmıyormuş, sadece HDMI kablosu ile geliyormuş. Şimdi şöyle bir karşılaştırma yaptım. Acaba bu 3 monitörden hangisi daha iyi? Birbirlerine kıyasla eksi ve artıları neler? İnput lag (giriş gecikmesi) değeri de çok önemli benim için.
Ben de dünden beri monitör bakıyorum. ViewSonic XG2405 dikkatimi çekti. IPS panel. DP kablosu içinden çıkmıyormuş, sadece HDMI kablosu ile geliyormuş. Şimdi şöyle bir karşılaştırma yaptım. Acaba bu 3 monitörden hangisi daha iyi? Birbirlerine kıyasla eksi ve artıları neler? İnput lag (giriş gecikmesi) değeri de çok önemli benim için.