DELL S2421HGF yerine hangi monitör alınmalı?

osman5123

Hectopat
Yer
Ankara
Merhabalar, aldığım DELL S2421HGF model monitör ayıplı mal olarak bana gelince Dell müşteri hizmetlerine başvurdum, kısa sürede değişim olabileceğini ama ellerinde o modelden olmadığını açıkladılar. Malı 2400TL'ye almıştım
İşte önümde olan seçenekler:

1) Dell değişimini yapıp DELL S2422HG model monitör almak. (0 tl masraf)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2) Aldığım N11 mağazasından ürün değişimi istemek
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3) N11 mağazasından para iadesi alıp İtopya Ankara mağazasından G24F almak (370 tl masraf)
4) Para iadesi alıp bu iki Asus monitörden birini almak:

5) Para iadesi alıp Vatandan deneyerek bu monitörü almak: (432TL masraf)

Sizce ne yapmalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı