egetanr Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #11 DP girişi zaten yok ki HDMI 3.0 da ilk defa duyuyorum araştıracağım. Max Caulfield dedi: Başka bir DisplayPort'ya da HDMI 3.0 (tam emin değilim) kablosu alarak. Genişletmek için tıkla...
DP girişi zaten yok ki HDMI 3.0 da ilk defa duyuyorum araştıracağım. Max Caulfield dedi: Başka bir DisplayPort'ya da HDMI 3.0 (tam emin değilim) kablosu alarak. Genişletmek için tıkla...
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Ocak 2022 #12 egetanr dedi: DP girişi zaten yok ki HDMI 3.0 da ilk defa duyuyorum araştıracağım. Genişletmek için tıkla... Tek çözüm yeni laptop almak. Kabloyla çözme işini unut.
egetanr dedi: DP girişi zaten yok ki HDMI 3.0 da ilk defa duyuyorum araştıracağım. Genişletmek için tıkla... Tek çözüm yeni laptop almak. Kabloyla çözme işini unut.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.259 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #13 egetanr dedi: DP girişi zaten yok ki HDMI 3.0 da ilk defa duyuyorum araştıracağım. Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim ayrıca o laptopta yeni girişler olmayabilir o yüzden yeni laptop almak çözüm tam olarak.
egetanr dedi: DP girişi zaten yok ki HDMI 3.0 da ilk defa duyuyorum araştıracağım. Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim ayrıca o laptopta yeni girişler olmayabilir o yüzden yeni laptop almak çözüm tam olarak.
egetanr Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #14 Max Caulfield dedi: Tam emin değilim ayrıca o laptopta yeni girişler olmayabilir o yüzden yeni laptop almak çözüm tam olarak. Genişletmek için tıkla... peki teşekkür ederim
Max Caulfield dedi: Tam emin değilim ayrıca o laptopta yeni girişler olmayabilir o yüzden yeni laptop almak çözüm tam olarak. Genişletmek için tıkla... peki teşekkür ederim