Merhaba. GTX 1660S bir ekran kartına sahibim. Amacım 144Hz bir monitör almak. Baktığımda panel tipi önemli bir kritermiş. VA panel, hadi olmadi IPS panel bir monitör arıyorum. Kafama takilan en büyük soru G-SYNC olayi. Bu Dell monitörde Adaptive Sync var ancak G-SYNC yok. Bu monitörü alırsam görüntüde bozukluk vs yaşar mıyım? Önerebileceğiniz 1500-1800 TL civarı monitör var mi? Dell monitör
İndirim güzelmiş.
Ben de aynı durumdayım.
1660 kartım var. Genelde online-rekabetçi oyunlar oynuyorum. CS gibi.
Siz nasıl oyunlar oynuyorsunuz?
Beraber alalım monitörü.
MSI'ın da bu monitörlerinde ölü piksel çıkma yüzdesi beni biraz geriyor. He Amazon'dan alınırsa iade konusu daha rahat olacaktır ancak yenilenmiş bir seri bile olsa sırf Adaptive Sync var diye bu kumara girilmez kanımca.
Aşağıdaki LG ürünlerini önerebilirim. G-Sync'i kendiniz aktif edersiniz. Technopat nezdinde de bunun rehberi var. Fiyata göre pivot özelliği dahil ediliyor. Onun dışında her iki üründe de kalite aynı.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
MSI'ın da bu monitörlerinde ölü piksel çıkma yüzdesi beni biraz geriyor. He Amazon'dan alınırsa iade konusu daha rahat olacaktır ancak yenilenmiş bir seri bile olsa sırf Adaptive Sync var diye bu kumara girilmez kanımca.
Aşağıdaki LG ürünlerini önerebilirim. G-Sync'i kendiniz aktif edersiniz. Technopat nezdinde de bunun rehberi var. Fiyata göre pivot özelliği dahil ediliyor. Onun dışında her iki üründe de kalite aynı.
Evet başka bir yerden almasını önermiyorum bende zaten, Amazon üzerinden alınabilir sadece. Onun dışında deformity, ghosting vs diğer konularda da çok iyi o yüzden öneriyorum.