Dell S2422HG nasıldır?

Hocam DELL renkleri daha doğru veriyor gibi. (Film için) LG rekabetçi oyunlar için daha iyi bir tercih.

Hocam DELL renkleri daha doğru veriyor gibi. (Film için) LG rekabetçi oyunlar için daha iyi bir tercih.
LG'de black deformity gibi bir şey vardı sanırım.
Bu IPS glow tarzı bir şey mi?
Zaten IPS kullanıyorum ve bu IPS leak/glow olayını sevmiyorum ben. VA'da bu yok diye biliyordum ama varmış herhalde.
Renkleri biraz daha doğru verip vermemesi bence önemsiz, yan yana koymadıkça anlamayız. Genelde sizce hangisi oyun için?

hocam final olarak lg kaldı değil mi yani diğerlerininin şu zamana kadar kusurlarını bulduk (dell=gsync msi=sorun yaşama ihtimali)

G-Sync uyumlu olduğu yazmıyor ve Reddit'te 1'den fazla açamayan açılanlarda da düzgün çalışmayan yorum görmüştüm.
Herhangi bir yazı göremedim? Kaynak var mı?
Rekabetçi oyunlar için 24GN650 daha iyi bir tepkimeye sahip olduğundan sizin için daha iyi. Siyah eşitliği konusunda panele göre değil ürüne göre yorum yapılmalı. VA panel olup berbat olanlar da var, IPS panel olup harika olan da var. Şu an 24GN650 kötü bir siyah eşitliğine sahipken, S2422HG iyi bir siyah eşitliğine sahip. Siz karar verin.
Aradaki gamut değeri çok yakın ama siz sRGB değerine baktınız muhtemelen. sRGB değeri size yanlış bilgiler verebilir. S2422HG gibi bir monitör hem %99 sRGB hem de %90 DCI P3 iken diğer bir monitör %120 sRGB ve %90 DCI P3 veya %99 sRGB ve %72 NTSC olabilir. Burada bu 3 monitörü de aynı kefeye koyamayız. Bunlar ile ilgili bir yazım vardı, daha da uzatmak istemiyorum.
Hayır. 24GN650 %88 DCI P3, S2422HG %90 DCI P3. Panel farkından dolayı LG öne geçiyor.

hocam final olarak lg kaldı değil mi yani diğerlerininin şu zamana kadar kusurlarını bulduk (dell=gsync msi=sorun yaşama ihtimali)
MSI'ı Amazon'dan alırsan sıkıntı olmaz. Bazı firmalar iade almamaya çalışıyor ama Amazon alır.
Ben zaten renklerde fark yok gibi bir şey dedim.
G242 nasıl bunlara göre?

Monitör nasıldır diyenlere inanmamanı tavsiye ederim.

Çünkü adamda hayvan gibi ghostingli monitör vardır ama adam rahatsız olmuyordu sana söyler bu monitör çok iyi ghosting yok.

Frimaların verdigi degerlere de inanma. 4ms GtG diye monitör satıyorlar ölçüm yapıyorsun 20 Ms çıkıyor. Kaynak: Rtings.com

Frimanın verdigi renk gamut degerlerine de inanma. Yine aynı şekil Rtings.com'da ölçüm yapıyorsun bambaşka şeyler çıkıyor.

Son düzenleme:
araştırdıkça kafam karışıyor benim özetlen isteğim gtx ekran kartıma uyumlu tepki süresi olabildiğince düşük 144hz bir monitör panel tipi olaraksa tn dışında hepsine açığım

Hocam final olarak LG kaldı değil mi yani diğerlerininin şu zamana kadar kusurlarını bulduk (Dell = G-SYNC MSI = sorun yaşama ihtimali)

MSI'da sorun yaşama ihtimalin Amazon'dan alırsan yok. Hani var da direkt iade alıyorlar.

Bir arkadaş için özellikle bakıp görmüştüm, Dell S2422HG G-SYNC ile uyumlu değil ve düzgün çalışmıyor. G-SYNC istemiyorsa alabilir arkadaş.

şuan gsync uyumu ve ips panel olması sayesinde lg ve msi i önde tutuyorum arasında bulunan 100 tl fark nereden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…