Satıldı Dell S2716DG 27" Monitör

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzerinden 1 yıl geçmiş ürünü bu fiyata satmayı bekliyorsanız daha çok beklersiniz. HB'nin ara ara yaptığı indirimlerle bu ürünün fiyatı zaten 2400 TL'ye iniyor başkası neden sizden alsın ki?

Ayrıca bu modelde ciddi anlamda color banding sorunu mevcut. Alacak arkadaşlar araştırıp alsınlar.

Çok mu beklerim 2400 e koydum 2250 ye verdim ürün satıldı parası olan 2250 ye değilde 3000 e sıfırını alsın yada gitsin farklı model alsın tercih meselesi. Zamanında 2.400 2.500 tl bandında satıldığını bende biliyorum zamanında diye yorum yapacaksak gtx 1080 lerde 1807 tl den satıldı.

Hepsiburada bu üründe 2 aydır 2900 üstünde n11 de 2800 üstünde bu fiyatlar altına hiç inmedi ben her ürünün piyasasına hakimim merak etme şuan için hepsi 3000 tl civarında veya üstüne satıyor. Yorum yaparken söyle olmuştu böyle olmuştu olursa şu olur değil de "varsa" x sitede bu ürün şu kadar sende bu kadar fiyat pahalı denir.

Color banding kısmına bir şey diyemem ben bu monitörü 4 gün masaüstü kullanımında kullandım oyun bile oynamadım laf olsun diye koyduğum bir monitör.

Alan kişi, araştırma yapmadan almış. Normaldir. Ben fark ettiysen zamanında demedim HB sık sık indirim yapıyor bunun da fiyatı 2200-2400 TL'ye kadar düşüyor dedim.

Ayrıca az atta civcivler yesin, fiyatı son 2 ayda inmiyormuş. Daha iki ay olmamış, bu modelin 23,8'' olanını 1699 TL'den aldım. Aldığım zaman senin attığın model de indirimdeydi, 2300 TL'ye satılıyordu. Gayet iyi hatırlıyorum. Piyasaya hakim değil de, yalan söylemeye bayağı hakimsin anlaşılan.

Al, bu da kanıtı :
Daha da rezil olmak istiyorsan, attığım sayfadaki mesajlara bakabilirsin. Alacak kişiler, monitörün 2350 TL'ye düştüğünü yazmışlar. (Bana inanmazsan diye atıyorum) : DELL S2716DG/S2416DG KULLANICILAR KULÜBÜ (2K/144 HZ/1MS/G-SYNC) » Sayfa 22 - 39 mesajlar da 22 Nisan tarihinde yazılmış. Yani boyuna yalan söylüyorsun. Piyasa hakkında hiçbir şey bildiğin de yok.

Dosya Ekleri

• MONİTÖR.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:

Madem bu kadar detaylı arama yaptın bayramda zaman geçirmeye çalışıyorsun canın sıkıldı bir kez daha yazayım. ilk olarak şunu söyliyim ben yaşıtın değilimdir klavye başından yalan söylüyorsun rezil ettim ederim az at civcivler yesin tarzında konuşmaya devam edersen bu konu farklı yerlere gider sana tavsiyem terbiyeli konuş. Fikrini belirtirken insan gibi belirt ben senin abin kardeşin arkadaşın değilim.

Ürün 1 günlüğüne yada bir kaç saatliğine tahminimce 23 nisana özel 2350 tl ye düşmüş. Oradaki arkadaşlar kapmışlar 24 nisanda yazılan yorumlar biz kaçırdık şeklinde 23 nisanı okudun 24 nisanı es geçtin sanırım. Ürünün sıfırı 2350 olunca hava da kapılıyormuş demek ki buda diğer bir detay.

2350 tl ye 1 ay önce yapılmış bir kampanyada havada kapılan ürünün fiyatı 3100 lerdeyken jelatinleri üstünde 2. elini 2250 ye sattım çok pahalı gerçekten.

Sık sık yaptığı indirimler demişsin sık sık indirim ne demek her hafta o fiyata düşüyor yada senden bu fiyata almaz 2 gün bekler 2350 ye sıfır alırlar demek. Bu mümkün mü ? değil. Bir daha düşecek mi belli değil düşerse stok bulacak mı belli değil. Ek olarak 24 inç fiyatı beni zerre ilgilendirmez.

Evet piyasaya hakimim fakat piyasaya hakim olmak hiç bir şey kaçırmamak değil 1 günlük fiyat gözümden kaçmış o yüzden son 2 aydır bu fiyatlara satılıyor yorumunu kullandım. Madem dh ye üyesin nickimi yaz dükkanıma bak ne kadar extrem ürünler satmışım ne kadar piyasaya hakimmişim oradan anlarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…