Sitelerinde tükendi gözüküyor ama mağazada denk geldim. Sanırım indirim bitmiş ki fiyat etiketi de kaldırılmıştı, sormadım da. Detaylı inceleme fırsatım olmadı cihaz zaten kapalıydı. Forumda konuyu görünce araştırmaya başladım incelemelerine baktım olur da tekrar indirime girerse diye...
+32 inç gerçekten boyut olarak güzel,
+2K çözünürlük
+G-Sync,
+Doğal 144Hz Hız aşırtma ile 165Hz
Bunlar kağıt üzerinde çok iyi özellikler.
Genelde özellikleri iyi bir oyuncu monitörü olduğundan bahsedilmiş. Fakat görüş açılarından ve renklerden dolayı bazı insanlar beğenmemiş ve eleştirmiş fiyatına atıfta bulunularak. Yani monitörün konumu önemli olduğunu söylemişler. Renkler kalibre edilmeden kabul edilebilir düzey değilmiş. Hatta görüş açıları ve renk doğallığı iyi TN paneller gibiymiş. Açıkçası herkes IPS öneriyor.
Bir süredir monitörü kullanıyorsunuz. Gerçekten biraz sağdan, biraz soldan bakınca ya da yeri geldiğinde biraz uzaklaşıp film izlemek için koltuğa uzanınca görüntü cidden fark ediyor mu? Bahsedildiği gibi doğallığını kaybediyor ve kötüleşiyor mu? Arkadaşa LG 27 27MP68VQ Freesync IPS monitör almıştık. Renk kalibrasyonu, renk doğallığı ve görüş açıları çok iyi ben beğenmiştim. Deneyimlerinize ve tecrübelerinize dayanarak LG 32GK850G monitörü tavsiye eder misiniz? Teşekkürler...