Dell S2721DGFA görüntü ayarları

Hocam aslında bildiğim kadarıyla monitörün menüsünden açılınca, yazılımsal ayarlara bakılmaksızın extreme ayarı overshoot yapmıyor. Belki de sizin bahsettiğiniz sorunu ben doğru algılayamadım.

Bende de bu monitör var 1 aylık daha 2 hafta kullandım depremden dolayı kutuya kaldırdım sistem dahil pek monitörden anlamıyorum ayar olarak değişince daha iyi olabilecek ayar var mı?
Standart ayarlarında pek bir oynama yapmaya gerek yok zaten. Bir tek monitör ayarlarından HDR mode Desktop olarak ayarlıyorum, bir de parlaklık 100, kontrast 80 yapıyorum. Response time da extreme veya very fast yapılabilir. Arkadaşın dediği gibi sarımtırak rengi farketmedim ama belki dediği ayarı yapınca farkedebilirim daha çok hoşuma gider.

Muhtemelen overshoot değil ya görüntü bozulma değil de daha çok anti aliasing kapatıp açma gibi oluyor.

Anladım teşekkürler parlaklık 100 benim için çok ben 45 falan kullanıyorum fazla ışık gözümü yoruyor.

Valla sebebini bilmiyorum alışkanlık mıdır, hastalık mıdır? Yapacak bir şey yok. Çıkarabildiğimiz kadar keyfini çıkaracağız artık.

Soyleyim ayarlari hemen:

Preset: Standart
Game Enhance: Off
AMD Freesync Premium Pro: On
Response Time: Super Fast
Dark Stabilizer: 0
Kontrast: 100
Parlaklik: Istediginiz sekilde ayarlayin.

Smart HDR: Desktop
Sharpness: 50
ICC profilini RTINGS'den bulabilirsiniz.

Peki ekran kartı NVIDIA ise onda da bu ayarları mı kullanıyoruz?

Peki ekran kartı NVIDIA ise onda da bu ayarları mı kullanıyoruz?
Evet. Bende RTX 3060 Ti. Ha bir de ayriyetten NVIDIA kontrol paneli uzerinden G-SYNC aciyoruz. Monitor G-SYNC destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…