Dell S2721DGFA modeli beklenmeli mi?

adam john

Megapat
Makaleler
1
Merhaba. MSI G274QPF-QD modelini almayı düşünüyorum. Forumu bir süredir monitör konusunda takip edip konuları inceliyorum. Dell'in S2721DGFA modeli önceden 2K'de tavsiyelerde zirvede gördüm. Hep bu model tavsiye dilmiş ve şu anda stoklarda yok. Şimdi ise MSI'ın G274QPF-QD modeli öneriliyor. Dell'in stoklarını beklemek mi mantıklı yoksa MSI almak mı lazım? Teşekkürler efenim.

Dell stok ne zaman gelir kaç TL olur bilinmez. Onu beklerken MSI'nin fiyatı da artabilir bunu bilemeyiz. Ben olsam beklemek yerine MSI alırım ama tercih senin.

Ben de o modeli bekliyordum ama ne kadar beklenecek belli değil. MSI aldım, eğer 1 ay içerisinde dell stoklara girerse amozona iade edip belki dell alırım. Ama msi'de çok iyi.

Ben olsam MSI modeli alırdım. Stoğa girip girmeyeceği belli değil nihayetinde.

Ben de o modeli bekliyordum ama ne kadar beklenecek belli değil. MSI aldım, eğer 1 ay içerisinde Dell stoklara girerse amozona iade edip belki Dell alırım. Ama MSI'de çok iyi.

G-Sync var değil mi hocam? Bir de şu konuyu merak ediyorum. HDR özellikli bir monitörü olan arkadaşım (Lenovo) bana Discord üzerinden ekran paylaşımı yapmıştı. HDR açıkken ekran o kadar parlaktı ki ben yazıları okuyamıyordum. Bunda da böyle mi acaba? Siz DC üzerinden birine ekran paylaşımı yaptığınızda HDR açıkken karşıdaki kişi ekranki yazıları okuyabilir mi acaba? Bunu sorma sebebim yayın yapıyorum ondan.

AMD Free Sync var ama g- Sync ile uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…